Jouw gids in spiritualiteit en geluk

Happinez is het grootste en bekendste mindstyle merk van Nederland. Al meer dan vijftien jaar is Happinez de gids voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit en geluk. Met in ieder nummer (8 edities per jaar) de mooiste verhalen, prachtige beelden en verrassende inzichten van experts uit binnen- en buitenland. Daarnaast wordt er jaarlijks ook een Happinez Winterboek en Zomerboek gemaakt.

Iedereen die bewust in het leven staat, op zoek is naar betekenis, zelfontwikkeling en geestelijke groei kan dagelijks op happinez.nl en op de social kanalen van Happinez terecht voor inspirerende online content over astrologie, spiritualiteit, mind & meditatie, persoonlijke groei, body & yoga en meer. Ook heeft Happinez een webshop met meer dan 400 duurzame en betekenisvolle producten en exclusieve Happinez-producten, waaronder stationery en accessoires.

Met bekende experts in spiritualiteit, geluk en astrologie ontwikkelt Happinez sinds 2019 online trainingen. De Instagramtraining Leef met de maan is in 2019 bekroond met een award. Meer dan 30.000 Happinez-fans hebben al een training bij Happinez gevolgd.

Doelgroep

Wat Happinez-lezers bindt is eenzelfde mentaliteit: ze staan bewust in het leven, zijn op zoek naar betekenis, zelfontwikkeling en geestelijke groei. Het grootste deel van de doelgroep is vrouw, werkend, hoogopgeleid en ondernemend.

Ze zoekt inspiratie op allerlei gebieden: reizen, wonen, food, kunst en cultuur én spiritualiteit, gezondheid en psychologie. Bij de bewuste, natuurlijke manier van leven die zij voorstaat, zijn comfort, uitstraling en sfeer belangrijk. Ze kiest en koopt bewust en heeft waardering voor stijlvolle, duurzame en kwalitatief goede producten. De Happinez-lezeres gaat daarbij voor de inhoud, maar vergeet niet de verpakking.

Adverteren of samenwerken?
Neem contact op met onze accountmanagers Chiara de Goede-Fucci en Eefke Terporten:

E-mail Chiara: chiara.degoede@wpgmedia.nl
E-mail Eefke: eefke.terporten@wpgmedia.nl
E-mail algemeen: sales@wpg.nl
Telefoon: 020 521 9743