Vind het boek waar een kind blij van wordt

WPG Kindermedia is de grootste en meest betekenisvolle uitgever voor kinderen door verhalen zo innovatief en drageronafhankelijk mogelijk uit te geven. Op deze manier laten we kinderen zich met plezier ontwikkelen.

De uitgeverijen

Uitgeverij Condor maakt grappige, stoere en eigentijdse boeken voor kinderen. Bij deze uitgeverij vind je superhelden, YouTube-sterren en spannende avonturen, maar ook proefjes, bouw-ideeën en breinbrekers. Boeken over voetbal en andere sporten mogen in dit fonds zeker niet ontbreken. Van fictie tot non-fictie, en van vertaalde bestsellers tot splinternieuwe titels van eigen bodem: je leest het bij Condor!

Uitgeverij Leopold maakt kinderboeken voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Onder Uitgeverij Leopold vallen bekende kinderboekenkarakters zoals Dolfje Weerwolfje, De Gorgels, Kikker, Muis en Foeksia. Maar ontdek ook de prachtige poëzie- en kunstboeken en de tijdloze avonturen van Tonke Dragt.

Uitgeverij Ploegsma bestaat al meer dan honderd jaar. Ploegsma brengt spannende, grappige en informatieve boeken voor kinderen van 0 tot 16 jaar. De uitgeverij is bekend van klassiekers als Pippi Langkous en ‘nieuwe klassiekers’ als Mees Kees, die al van veel kinderen enthousiaste lezers maakten.

Witte Leeuw maakt hippe en vrolijke boeken met een knipoog voor jong en oud. Het fonds biedt voor elk wat wils, zowel fictie als non-fictie. Van de boeken over Muis van Pauline Baartmans, grote kijk- en zoekboeken tot de vrolijke voorleesverhalen over Fien & Teun voor peuters en kleuters. Van de intrigerende boeken over de ruimte van astronaut André Kuipers tot avontuurlijke fictie over trendy onderwerpen zoals Het slijmboek, De TikTok Challenge en het spannende Escape Boek waarin je zelf de raadsels moet oplossen. Denk bij non-fictie aan praktische foto- en notitieboekjes zoals Mijn schoolfotoboek en Mijn kasboek, de liefste knuffel- en voelboekjes zoals Een knuffeltje van Happy Horse, en glinsterende vriendinnenboekjes zoals Bucketlist voor besties of Mijn paardendagboek. Ook voor leuke kraamcadeautjes in boekvorm ben je bij Witte Leeuw aan het goede adres.

Kinderboeken.nl

Vind het boek waar een kind blij van wordt!

Lezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom zie je graag dat jouw (klein)kind lezen leuk vindt en met regelmaat een boek oppakt. Maar het is niet altijd gemakkelijk om je kind blij te maken met een boek. Je weet het met een boek immers maar nooit: ga je wel de juiste snaar raken? Krijgt je kind hiermee wél de smaak te pakken? En ook al is je kind wél een boekenworm, wat is dan uit die enorme hoeveelheid een geschikt volgend boek?

Hier helpt kinderboeken.nl je bij met behulp van onze passie voor kinderboeken, de kennis van experts binnen de uitgeverijen, en natuurlijk met de expertise van ons eigen Kinderpanel. Zo zorgen wij ervoor dat het juiste boek het juiste kind bereikt en wordt lezen iets waar je kinderen blij mee maakt!