Zwijsen neemt Loco licentie over

Zwijsen voegt een prachtig merk toe aan de edutainmentlijn. Vanaf september 2020 is Zwijsen de licentienemer van Loco in Nederland en Vlaanderen!

Noordhoff neemt na 40 jaar afscheid van het populaire leerspel met de bekende steentjes vanwege een veranderende focus. Zwijsen verzorgt vanaf nu de exploitatie van de spellen in Nederland en Vlaanderen. We hebben een deel van de bestaande voorraad overgenomen, en intussen werken we hard aan de ontwikkeling van nieuwe Loco leerspellen.

“Door Loco aan ons te binden kunnen wij de consument nog meer producten bieden die kinderen helpen om de leerdoelen van school te blijven oefenen. Er is al jaren veel vraag naar dergelijke producten en sinds de Corona uitbraak is deze vraag nog verder gestegen. Wij verbinden bekende merken zoals De Gorgels, Dolfje Weerwolfje en Veilig Leren Lezen aan inhoudelijk sterke spellen die 100% aansluiten bij school. Op deze manier kunnen kinderen op een leuke en ontspannen manier zich thuis nog verder ontwikkelen. De Loco spellen sluiten hier naadloos op aan.” – Neeltje van Osch, uitgever Zwijsen