René Witzel per 1 januari 2021 algemeen directeur WPG Uitgevers

René Witzel is benoemd tot algemeen directeur van WPG Uitgevers. Op 1 januari 2021 neemt hij het stokje over van Patrick Swart, die dit najaar afscheid nam van het mediabedrijf.

René Witzel heeft ruime ervaring in de mediabranche in de rol van managing director en CEO bij onderdelen van onder andere Bertelsmann, Wegener, MTV Networks en JCDecaux. Vanuit die hoedanigheid kent hij de uitdagingen van de digitale transitie goed. René is strategisch sterk en verbindend. Door oog te hebben voor continuïteit, kwaliteit en het bouwen van sterke teams weet hij succesvolle ondernemingen te bouwen.

“Met René Witzel heeft WPG Uitgevers een krachtige leider gevonden om de weg voorwaarts vol vertrouwen in te slaan”, zegt Pamela Boumeester, voorzitter van de RvC bij WPG Uitgevers.

René Witzel heeft veel zin om te starten bij WPG: “Ik kijk er erg naar uit om samen met de gepassioneerde medewerkers dit sterke bedrijf en haar mooie merken verder te laten groeien, nieuwe kansen te onderzoeken en te investeren in de toekomst.”