Caren Wassink Commercieel Directeur bij WPG Uitgevers

Caren Wassink start als Commercieel Directeur vanaf 1 april 2022 bij WPG Uitgevers. Zij zal commercieel verantwoordelijk zijn voor de merken De Bezige Bij, A.W. Bruna, Uitgeverij Zwijsen, WPG Media en WPG Kindermedia. Deze functie is nieuw binnen de organisatie. Caren zal zich richten op het verder ontwikkelen van WPG Uitgevers naar het mediabedrijf van de toekomst: ondernemend, innovatief en in samenwerking met haar partners.

Caren heeft ruime ervaring in de mediawereld en was o.a. werkzaam bij Endemol, SBS, Sanoma en Talpa en als Commercieel Directeur bij Mood for Magazines, uitgeverij van LINDA.. Door creativiteit, innovatie en externe partners samen te verbinden weet zij een onderneming te laten groeien.

“Wij zijn ontzettend blij met de komst van Caren naar WPG Uitgevers. Talent aan ons binden en natuurlijk behouden zorgt voor groei en continuïteit van dit mooie bedrijf en al haar merken,” aldus Algemeen Directeur René Witzel.

Caren Wassink over haar start bij WPG Uitgevers: “Ik zie ernaar uit om samen met de gedreven teams van WPG Uitgevers de mooie merken te innoveren én waardevolle samenwerkingen te creëren met externe partners.”