Werken bij WPG

Bij WPG Uitgevers werk je voor merken die zich inzetten voor een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij door de meest aansprekende verhalen, leermiddelen en diensten op zo breed mogelijke manieren naar onze doelgroepen te brengen, via onder andere boeken, tijdschriften, lesmethodes, podcasts, trainingen/e-learning. Wij zijn een creatieve en ambitieuze groep van mediamerken die streven naar maximale relevantie en betekenis.

Bij ons krijg je het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur.

We zijn groot genoeg om je uit te blijven dagen en je te laten groeien binnen de organisatie. Klein genoeg zodat jij en je talent gezien worden.

Ben jij een enthousiaste stagiaire, leergierige starter of gepassioneerde professional? Ken jij je vak en wil jij jouw unieke blik inzetten voor WPG? Maak het verschil binnen onze organisatie, voor onze doelgroepen en de maatschappij.

Kom werken bij WPG. Draag bij aan het inspireren en ontwikkelen van de maatschappij.

Interesse in een carrière bij WPG?

Vind je droombaan