WPG Media is de Mindstyle expert

WPG Media is de grootste mindstyle uitgever van Nederland. Ons portfolio bestaat uit de sterke merken Happinez, Yoga by Happinez en Psychologie Magazine waarmee we een groot bereik genereren. Zowel via de magazines als digitaal via de sites en events.
We zijn de expert op het gebied van mindstyle, waarbij gezondheid, persoonlijke groei, spiritualiteit, body en mind belangrijke thema’s zijn. Daarnaast behoort ook Vrij Nederland tot ons portfolio, het toonaangevende opinieblad van Nederland.

Adverteren

Ben je op zoek naar een manier om jouw doelstelling, merk of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep? Zoek je naar de expert op het gebied van media, inzetbaar voor jouw wensen? De accountmanagers zoeken graag naar de juiste, passende mediamix.

Print
Met de WPG Media tijdschriften is veel mogelijk om jouw product of merk onder de aandacht te brengen. Onze merken zijn autoriteit op hun eigen gebied en hebben een unieke band met de lezers. Een advertentie bereikt zo niet alleen een grote doelgroep, maar ook een hele ontvankelijke doelgroep. Naast adverteren is er in print nog veel meer mogelijk: denk aan plusproposities, advertorials en branded content.  

Online
De merken van WPG Media zijn all-round en online maakt daar een belangrijk deel van uit. Al onze merken hebben een groot online bereik, door hun websites, social media en nieuwsbrieven, die een sterke online community faciliteren. Via de online kanalen bereik je een ontvankelijke doelgroep, de snelle consument, en dat doe je door de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, van advertorials in de nieuwsbrieven tot branded content.

www.happinez.nl/tag/samenwerking
www.yogaonline.nl
www.psychologiemagazine.nl/branded/
www.vrijnederland.nl
www.coachfinder.nl

Partnerships
Ben je op zoek naar een platform om jouw doelstelling, merk of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep? Zoek je naar de expert op het gebied van media, inzetbaar voor jouw wensen? Bij WPG Media zoeken we samen naar de juiste, passende mediamix, via onze eigen merken of custom made: op maat gemaakte content. In de vorm van video, online magazines, events, specials: er is heel veel mogelijk.

Adverteren of samenwerken met onze merken?
Neem contact op met onze accountmanager:

E-mail algemeen: sales@wpg.nl
Telefoon: 020 2105 459