Psychologie Magazine helpt je verder

Psychologie Magazine is dé autoriteit in Nederland voor persoonlijke groei. Psychologie Magazine helpt je verder, door inzichten uit de psychologie te vertalen naar het dagelijks leven. Om je zelfkennis te vergroten, je inzicht in relaties te verdiepen, de wereld beter te begrijpen. En om je te helpen betere keuzes te maken in het leven. Zelfbewuste, intelligente vrouwen vinden bij Psychologie Magazine inzicht in de achtergrondverhalen en de rake persoonlijke interviews. Inspiratie in de praktische online trainingen en masterclasses waarmee je gericht werkt aan je eigen groei. En hulp in het netwerk van betrouwbare coaches bij wie je terecht kunt. Daarmee is Psychologie Magazine allang geen magazinemerk meer – het is een platform voor persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

Psychologie Magazine bereikt elke maand ruim 400.000 intelligente mannen en vrouwen op zoek naar persoonlijke groei, inzicht en inspiratie. De Psychologie Magazine-lezer werkt  en heeft een bovenmodaal-inkomen. Ze willen zichzelf ontwikkelen, maken bewuste keuzes op het gebied van voeding en gezondheid en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen.

Coachfinder

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine en met meer dan 700 gekwalificeerde coaches uitgegroeid tot het grootste coachplatform van Nederland.  Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling, maar een goede coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Coachfinder helpt consumenten en bedrijven in hun zoektocht naar de ideale coach, het slimme matchingsysteem zorgt ervoor dat iedereen een coach kan vinden waarmee het klikt. Voor coaches biedt Coachfinder een platform dat hen in staat stelt om beter vindbaar te zijn voor potentiële cliënten. De Coachfinder Academy helpt ze om nóg beter te worden in hun vak. Samen met de coaches proberen we de drempel naar coaching te verlagen.

 

 

 

 

Adverteren of samenwerken met onze merken?
Neem contact op met onze accountmanagers Chiara de Goede-Fucci en Eefke Terporten:

E-mail Chiara: chiara.degoede@wpgmedia.nl
E-mail Eefke: eefke.terporten@wpgmedia.nl
E-mail algemeen: sales@wpg.nl
Telefoon: 020 521 9743