WPG Uitgevers, Test Engineer

WPG Uitgevers, Test Engineer

36 uur per week, Amsterdam

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling e-Commerce zoekt per direct een Test Engineer. Ben jij gespecialiseerd in geavanceerd WordPress maatwerk en vind jij het leuk in een enthousiast en gedreven team te komen werken? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken.

Wat houdt het werk in?

Als Test Engineer bij WPG Uitgevers ga je aan de slag met het uitbreiden en onderhouden van de testautomatisering en daarnaast het uitvoeren van handmatige testen. Er is een geautomatiseerde regressieset aanwezig, ontwikkeld in Cypress. Deze is geïntegreerd in de CI-pipeline. Je houdt je o.a. bezig met het onderhouden en verder uitbreiden van deze bestaande set. Daarnaast ben je binnen de ontwikkelteams verantwoordelijk voor het testen van ontwikkelde functionaliteit. Je werkt samen met developers en maakt onderdeel uit van 2 Agile teams. Belangrijk in je werk is dat je goed kunt schakelen tussen en met verschillende partijen en samen tot een goede oplossing komt. Met jouw werk zet je de stevige basis neer voor onze creatieve maatwerk platformen.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

 • Aantoonbare ervaring Agile/Scrum
 • Minstens 3 jaar ervaring met testautomatisering van webapplicaties
 • Ervaring met tools als Jira, Confluence, Bitbucket, ISTQB of TMap next gecertificeerd
 • Ervaring met testautomation in een CI/CD pipeline
 • Ervaring met Cypress is een pré
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • In staat om volledig zelfstandig te werken

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
 • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 3.261,72 en maximaal € 4.413,36 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca van de Kuil via 06-48176889 of b.vandekuil@wpguitgevers.nl.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

WPG gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van medewerkers en sollicitanten. Klik hier voor ons Privacy Statement.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.