WPG Uitgevers, Systeembeheerder

Systeembeheerder– WPG Uitgevers

 36 uur per week, Amsterdam

 WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling IT zoekt per op korte termijn een nieuwe Systeembeheerder. Vernieuwingen in technologie en veranderingen in de manier van werken zie je als een uitdaging en pak je makkelijk gestructureerd op. Je bent een techneut die goed en makkelijk samenwerkt.

Wat houdt het werk in?

Samen met de 4 technisch beheerders beheer en ontwikkel je het netwerk, de systemen en de ICT infrastructuur zodanig dat de informatievoorziening een hoge continuïteit en een goede performance heeft. Je analyseert trends, capaciteit en performance om problemen voor te zijn en uitbreidingen op tijd in te plannen op de backlog. We werken met agile/scrum en een backlog, planmatig werken is iets waarmee ze aan de slag zullen blijven gaan. Daarnaast draag je bij aan innovaties en adviezen zodat de ICT-infrastructuur ook klaar is voor toekomstige ICT-ontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor een deel van dit werkgebied. Activiteiten hiervoor voer je zelfstandig uit. Bij uitbestede diensten stuur je hiervoor de leverancier aan. Deze opdracht voer je ook uit in samenwerking met andere collega’s van het team ICT.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ICT-opleidingen;
  • Theoretische en praktische kennis op het gebied van Microsoft Server, Azure, Office365, Intune, Exchange Online, VMware en Veeam;
  • Theoretische en praktische kennis op het gebied van Netwerk & Firewall management;
  • Klant- en resultaatgericht; met oog voor de ICT-processen, (informatie)veiligheid en de gewenste architectuur;

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.903,37en maximaal € 3.876,97 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever hanteert WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl of mail naar hr@wpg.nl.

Medewerkers die bij ons in dienst zijn kunnen op deze vacature solliciteren via hr@wpg.nl.

Je kunt reageren tot 26 januari 2022. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden in de eerste week van Februari. Het eerste gesprek zal plaatsvinden met Nick Zinkstok en teamleider IT operations.

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Nick Zinkstok, teamleider IT operations via nick.zinkstok@wpg.nl

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

WPG gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van medewerkers en sollicitanten. Klik hier voor ons Privacy Statement.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.