Vacatures

WPG Uitgevers, Senior IT Projectmanager

Amsterdam
444x bekeken

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Het IT Shared Service center van WPG is op zoek naar versterking van het team met een vaste:

Senior IT Projectmanager – WPG Uitgevers

36 uur, Amsterdam

Ben jij een resultaatgerichte en motiverende IT-projectmanager, vaardig in verschillende projectmanagementmethodieken? Wij hebben ambitieuze projecten, waarin jij het verschil kunt maken!

Wat ga je doen?

Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten, binnen de met de opdrachtgever afgesproken planning, budgettering en kwaliteitsnorm. Je stuurt de teamleden aan en geeft leiding aan de uitvoering van het project. Ook ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het projectoverleg en de projectadministratie.

Je bent onderdeel van een shared service center en hebt een brede kijk op IT. WPG is een informele organisatie waar je als senior projectleider zowel operationeel als strategisch bezig zult zijn. Je wordt op verschillende
IT-projecten ingezet zoals bijvoorbeeld infrastructuur migraties, applicatie vervangingen en web gerelateerde migraties. Je legt verantwoording af aan de ICT-manager.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan in het aansturen van IT-projecten en leveranciers.
 • Je beschikt over ruime ervaring met het implementeren van processen in een complex technische omgeving.
 • Je bent thuis in Prince 2, hebt praktijkkennis van Agile en ervaring met ITIL is een pré.
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied.
 • Je hebt gevoel voor interne verhoudingen en bent in staat om verbinding te maken.

Over WPG

WPG Uitgevers heeft een rijke historie, met een oorsprong in het oud-verzetsblad Vrij Nederland. In Nederland en Vlaanderen stimuleren we met onze merken inmiddels dagelijks miljoenen mensen te groeien in denken en doen. Met unieke verhalen, scherpe opinie, hoogwaardige educatie of verrassende inspiratie.

We zijn als mediabedrijf volop in ontwikkeling. Ondernemend en innovatief met een wendbare organisatie. Betrokkenheid, vakkundigheid en werkplezier van de WPG medewerkers zijn onverminderd belangrijk.

Het IT Shared Service center (ITSSC) is de centrale IT afdeling van WPG. De afdeling bestaat uit de teams  Servicedesk en Operations, Applicatiebeheer en twee Agile end2end teams voor web ontwikkeling en support. De afdeling is verspreid over de twee bedrijfslocaties Amsterdam en Tilburg en kenmerkt zich als een prettige werkomgeving waar resultaatgericht werken, met ruimte voor zelfontwikkeling samenkomen.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie in een team van betrokken collega’s, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en sociale werkomgeving, gehuisvest in het transparante mediahuis aan de Wibautstraat in Amsterdam. Sporadisch reizen naar Tilburg kan voorkomen. Momenteel werken we voornamelijk vanuit huis.
 • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor een opleiding die je wilt volgen.
 • Reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.
 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie schaal 10: minimaal € 4.100,- en maximaal
  € 5.800,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en reageren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via http://www.wpg.nl. Je kunt reageren tot en met 7 maart 2021. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden in de week van 15 tot 18 maart. Het gesprek zal via teams zijn met de IT Manager (Ivan Hoever) en de HR Business Partner (Esther van der Veen). Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Ivan Hoever, ICT manager ivan.hoever@wpg.nl

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters, detacheerders en andere IT leveranciers naar aanleiding van deze vacature wordt niet

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.