WPG Uitgevers, Medewerker royalty administratie

Medewerker royalty administratie – WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Ons Shared Service Center binnen de afdeling Finance is werkzaam voor Amsterdam en Tilburg en zoekt op korte termijn een nieuwe Medewerker royalty administratie. Ben je secuur, sta je stevig in je schoenen en ben je financieel goed onderlegt? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat houdt het werk in?

Jij beheert de royalty administratie en auteursadministratie en hebt een signalerende rol richting de uitgevers en uitgeefassistenten. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het inboeken van financiële gegevens van de gereedgekomen titels en koppelt deze aan de bijbehorende contracten. Je controleert de ingevoerde auteurscontracten en achterhaalt zo nodig de ontbrekende informatie. Behandelen van vragen m.b.t. de auteursadministratie en het zorgdragen voor de opstelling van jaarlijkse stukken maken ook onderdeel uit van je takenpakket. Daarnaast zul je ook onderdeel zijn van de crediteurenadministratie en hiervoor de inkoopfacturen verwerken van de betreffende uitgeverijen.

Je takenpakket is afwisselend en je hebt veel contact met je directe collega’s en de uitgevers. Plezier, laagdrempelige communicatie en transparantie vinden wij belangrijk in de samenwerking.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Je beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau met 5-7 jaar werkervaring of je beschikt over hbo werk- en denkniveau met 0-2 jaar werkervaring
  • Je hebt een opleiding afgerond op financieel gebied
  • Je hebt kennis van de processen op financieel gebied
  • Goede kennis van Excel
  • Ervaring met Finall en/of Microsoft Dynamics NAV is een pré


Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.609,39 en maximaal € 3.371,33 bruto per maand op basis van 36 uur per week.


Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Je kunt reageren tot 20 oktober 2021. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden in de week van 25 oktober 2021. Het gesprek zal plaatsvinden met de Finance Manager en de HR Business Partner.

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca Louhenapessy, Finance Manager via telefoon: 06-38326484 of via de mail: B.Louhenapessy@wpg.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.