WPG Uitgevers, Medewerker grootboek

Medewerker grootboek – WPG Uitgevers

32 – 36 uur per week, Amsterdam

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Ons Shared Service Center binnen de afdeling Finance is werkzaam voor Amsterdam en Tilburg en zoekt op korte termijn een medewerker Grootboek. Ben je secuur, gedreven, enthousiast en heb je een financiële focus? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat houdt het werk in?

Je beheert en controleert het grootboek volgens de interne richtlijnen en procedures met als doel een tijdige en correcte  weergave van de Balans en W&V.

In deze rol zal de focus met name liggen op het beheer van de Grootboek en Royalty administratie. Je reguliere werkzaamheden zijn o.a. maandelijkse reconciliaties van balansrekeningen, maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen, afstemmen van Intercompany posities, Royalty administratie en aansluitingen subadministraties volgens interne richtlijnen en procedures. Daarnaast neem je deel aan de optimalisatie van de werkprocessen.

De focus in deze rol ligt op de bedrijfsactiviteiten van Uitgeverij Zwijsen in Tilburg. Je werkt dan ook nauw samen met de Financial- en Business Controller van Zwijsen BV.

Je takenpakket zal afwisselend zijn en je hebt veel contact met je directe collega’s en de uitgevers. Plezier, laagdrempelige communicatie en transparantie vinden wij belangrijk in de samenwerking.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Je beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau met 5 -7 jaar werkervaring, of:
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau met 0 – 2 jaar werkervaring
  • Je hebt een opleiding afgerond op financieel gebied
  • Je hebt kennis van de processen op financieel gebied
  • Goede kennis van Excel
  • Ervaring met Microsoft Dynamics NAV is een pré.

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.583,55 en maximaal € 3.337,95 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca Louhenapessy, Finance Manager via telefoon: 06-38326484 of via de mail: B.Louhenapessy@wpg.nl

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.