WPG Uitgevers, Medewerker Financiële administratie – Uitgeverij Zwijsen

Medewerker Financiële Administratie – Uitgeverij Zwijsen

24 uur per week, Tilburg

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling Finance zoekt per direct een nieuwe collega Financiële Administratie voor Zwijsen B.V. Ben jij de nauwkeurig met een hoog serviceniveau en weet jij op een klantgerichte manier te communiceren naar in- en externe klanten? Solliciteer dan snel!

 

Wat houdt het werk in?

Je beheert de crediteuren- en de debiteurenadministratie voor Zwijsen B.V. met een tijdige en correcte verwerking van de algemene debiteuren- en crediteurenadministratie als doel. Je dagelijkse werkzaamheden zijn het boeken van de diverse bankafschriften, incasseren van vorderingen en voorbereiden van betalingen volgens interne richtlijnen en procedures. Daarnaast ondersteun je de Royaltyadministratie t.b.v. tijdige en correcte betaling van de Royaltyfacturen en neem je deel aan de optimalisatie van de werkprocessen. Het Finance team bestaat uit ruim 14 fte’s en omvat Crediteuren-, Debiteuren-, en Grootboekadministratie, Financial Control en Business Control.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau met ruim 5 jaar werkervaring;
  • Je hebt een opleiding afgerond op financieel gebied;
  • Je hebt kennis van de processen op financieel gebied;
  • Je bent nauwkeurig en servicegericht;
  • Je hebt goede kennis van Excel.

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een parttime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.368,73 en maximaal € 2.992,10 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

 

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Je kunt reageren tot 16 december 2021. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden in de week van 20 december 2021. Het gesprek zal plaatsvinden met Bianca Louhenapessy (Manager Finance) en Arianne Priest (HR Business Partner). Je kunt een reactie op je sollicitatie verwachten rond 17 december.

Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Bianca Louhenapessy (Manager Finance) via 06 38326484 of B.Louhenapessy@wpg.nl

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.