Vacatures

WPG Uitgevers, Medewerker financiële administratie

Amsterdam
1.033x bekeken

Medewerker Financiële Administratie

36 uur per week

 

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven met toonaangevende merken die streven naar maximale impact, relevantie en betekenis voor de maatschappij.

Met een oorsprong in het oud-verzetsblad Vrij Nederland, in een tijd waarin onafhankelijk denken en het vrije woord bedreigd werden, zijn we ons vanuit die gedachte blijven ontwikkelen. In Nederland en Vlaanderen zijn we uitgegroeid tot een belangrijke aanjager en inspirator van generaties kritische geesten.

Door nieuwsgierig te zijn en te blijven ontwikkelen, kunnen we leren werken met nieuwe kanalen, dragers en uitingsvormen. We blijven meegroeien in de wereld van onze lezers, liefhebbers en leerlingen. Met unieke verhalen, scherpe opinie, hoogwaardige educatie of verrassende inspiratie. In de geest van onze oprichters, voor generaties van de toekomst.

Als Medewerker Financiële Administratie maak je onderdeel uit van de afdeling Shared Service Center Finance. De afdeling bestaat uit een Finance Manager, drie Medewerkers Royaltyadministratie en elf Medewerkers Administratie. Naast de reguliere administratieve werkzaamheden werkt het Shared Service Center continue aan de optimalisatie van de financiële processen en neem deel aan diverse projecten. De afdeling Shared Service Center Finance maakt onderdeel uit van de staf van WPG uitgevers. De Finance Manager rapporteert aan de CFO.

 

De functie

Je beheert de crediteuren- en de debiteurenadministratie met als doel een tijdige en correcte verwerking van de algemene debiteuren- en crediteurenadministratie.

In deze rol zal de focus met name liggen op de het beheer van de crediteurenadministratie. Je reguliere werkzaamheden zijn o.a. het boeken van de inkoopfacturen, wekelijkse betaalvoorstellen, maandelijkse openstaande crediteurenanalyses, het boeken van de credit card statements en diverse bankafschriften; één en ander volgens interne richtlijnen en procedures. Daarnaast ondersteun je de afdeling t.b.v. tijdige en correcte uitvoering en neem je deel aan de optimalisatie van de werkprocessen.

Je takenpakket zal afwisselend zijn en je hebt veel contact met je directe collega’s en de Uitgevers. Plezier, laagdrempelige communicatie en transparantie vinden wij belangrijk in de samenwerking.

 

Je profiel

Ben jij de nauwkeurige en analytische collega met een hoog service niveau en weet jij op een klantgerichte manier te communiceren naar in- en externe klanten?

Je bent daarnaast administratief goed onderlegd en hebt ervaring met het verbeteren van de werkprocessen? Solliciteer dan snel!

  • Je beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau met 5 -7 jaar werkervaring
  • Of je beschikt over hbo werk en denkniveau met 0 – 2 jaar werkervaring
  • Je hebt een opleiding afgerond op financieel gebied
  • Je hebt kennis van de processen op financieel gebied
  • Goede kennis van Excel
  • Ervaring met Finall en/of Microsoft Dynamics NAV is een pré

 

Wij bieden

Een functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf en in een team van betrokken collega’s.

Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkplek bevindt zich op ons moderne en lichte hoofdkantoor van WPG op de Wibautstraat in Amsterdam.

Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen, zoals een persoonlijk keuzebudget. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.322,06 en maximaal € 2.933,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

 

Meer weten en solliciteren?

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl of mail naar hr@wpg.nl

Je kunt reageren tot en met 31 januari 2021. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op 3 en 4 februari. Het gesprek zal plaatsvinden met de Finance Manager en de HR Business Partner. Je kunt een reactie op je sollicitatie verwachten tussen 1 en 2 februari.

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca Louhenapessy Finance Manager via telefoon: 06-38326484.

 

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.