WPG Uitgevers, IT Servicedesk medewerker

IT Servicedesk medewerker

WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling IT speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van deze missie. Wij zoeken op korte termijn een nieuwe servicedesk medewerker. Weet jij van aanpakken, ben je gestructureerd, klantvriendelijk en zorgt graag dat alles op rolletjes loopt? Dan is dit de ideale plek voor jou om in een leuk team jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving.

Wat houdt het werk in?

Als servicedesk medewerker maak je onderdeel uit van een enthousiast IT-team. Het team bestaat uit een teamleider en 5 servicedesk medewerkers verdeeld over 2 locaties, Amsterdam en Tilburg. Jij zal in Amsterdam werkzaam zijn. De servicedesk valt onder het IT Servicecenter van WPG Uitgevers dat geleid wordt door de IT-manager. Middels het ticketsysteem Topdesk komen de aanvragen en incidenten bij de servicedesk binnen. Samen met je team zorg je voor een goede afhandeling van alles wat er binnenkomt. Daarnaast valt het werkplekbeheer ook onder verantwoordelijkheid van de servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, zowel telefonisch als op locatie.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Je beschikt over HBO werk en denkniveau, een opleiding in de richting van ICT MBO 4 niveau afgerond en minimaal 3 jaar ervaring op een servicedesk.
  • Je hebt ervaring met onder andere Topdesk, Office 365, AD (Azure), Adobe applicaties, Remote desktop, Teamviewer.
  • Je hebt kennis van Windows en Apple systemen/OS op het gebied van laptops en mobiele telefonie en kunt hier ondersteuning in verlenen.
  • Je hebt ervaring met werkplekkenbeheer, zoals het aansluiten van kabels, monitoren en hardware.
  • Je bent in staat om problemen van gebruikers gericht op te lossen of door te geven aan collega’s in de tweede lijn.
  • Je hebt een servicegerichte houding en communicatief vaardig.

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.368.73 en maximaal € 2.992,10 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Matthijs Noordeloos (teamleider servicedesk) via matthijs.noordeloos@wpg.nl of telefoonnummer 06 383 041 49.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

WPG gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van medewerkers en sollicitanten. Klik hier voor ons Privacy Statement.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.