Vacatures

WPG Uitgevers, HR Projectleider / Business Partner

Amsterdam
222x bekeken

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

De afdeling HR heeft een ambitieuze ontwikkelagenda en is op zoek naar een ervaren HR Projectleider/Business Partner op het gebied van organisatie brede projecten en “het nieuwe werken”:

HR Projectleider/Business Partner – WPG Uitgevers

32 uur per week (1 jaar), Amsterdam

Wat ga je doen?

WPG wil steeds meer resultaat gedreven en digitaal werken en een Great Place to Work zijn voor onze (toekomstige) medewerkers. Daarnaast zorgen de ontwikkelingen op wereldniveau er voor dat WPG de stap verder gaat maken naar het nieuwe werken, waarbij medewerkers een werkplek kiezen die past bij het werk dat zij op dat moment doen.

Als projectleider voor het project Activity Based Working (het nieuwe werken) ga je samen met het projectteam, aan de slag met het vormgeven van het (thuiswerk)beleid, inclusief arbeidsvoorwaardelijke aanpassingen (zoals mobiliteitsvergoeding en vergoeding thuiswerkplek), aanpassingen aan het pand en het inzetten van het verandertraject, waarbij o.a. aandacht wordt besteed aan sturen op afstand afspraken rondom werken op afstand.

Je rapporteert aan en overlegt met de HR Manager en stuurt functioneel de projectteamleden aan. Verder neem je uiteraard je interne en externe stakeholders mee in het proces en heb je zorg voor draagvlak.

Naast dit project ben je de HR Business Partner voor de ondersteunende afdelingen binnen WPG en kun je ingezet worden binnen andere HR projecten.

Jouw profiel

  • Je hebt een talent voor plannen en organiseren, behoudt overzicht en uiteraard steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond.
  • Daarnaast heb je minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in het HR vakgebied, waarvan 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in (bij voorkeur) complexe, middelgrote organisaties.
  • Je beschikt over aantoonbare projectmanagement vaardigheden en kennis.
  • Je hebt ervaring met het nieuwe werken.
  • Jij bent een sterke verbinder en in staat om partijen bij elkaar te brengen en draagvlak te creëren.

 Wat bieden wij jou?

  • Een functie voor de duur van 1 jaar, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en sociale werkomgeving, gehuisvest in het transparante mediahuis aan de Wibautstraat in Amsterdam.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor de functie Projectleider een bij WPG Uitgevers geldende salarisschaal 10 (€4.200 tot €5.900).

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Stuur dan je motivatie en CV via de sollicitatiebutton op http://www.wpg.nl t.a.v. Natasja van Driel HR Manager.

Je kunt reageren tot en met 5 maart 2021. De sollicitatieronde zal vervolgens plaatsvinden op woensdag 10 maart 2021. Het gesprek zal via videobellen plaatsvinden met de HR Manager en een HR BP.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Natasja van Driel (HR Manager) via telefoon: 06 183 000 99.

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.