WPG Uitgevers, Full-stack WordPress developer

Full-stack WordPress developer

WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling eCommerce zoekt per direct een Full-Stack WordPress developer. Wil jij werken aan professionele WordPress projecten met impact? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


Wat houdt het werk in?

De afdeling eCommerce is gespecialiseerd in geavanceerd maatwerk websites in WordPress. Als Full-Stack WordPress Developer bij WPG Uitgevers ga je aan de slag met het bouwen aan en doorontwikkelen van de websites van het ‘verhalen’ domein binnen WPG. We zijn gespecialiseerd in geavanceerd WordPress maatwerk. We ontwikkelen themes from scratch, custom plugins en complexe API-koppelingen. Met jouw werk zet je een stevige basis neer voor het ontwikkelen van creatieve platforms.

 

Je werkt samen in een Agile team met andere developers en designers, marketingspecialisten en een product owner om het beste werk neer te zetten voor onze interne opdrachtgevers. Belangrijk in je werk is dat je goed kunt schakelen tussen en met verschillende partijen.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende PHP skills en kennis van de PHP standaarden;
 • Ervaring met (from scratch) WordPress theme en custom plugin development;
 • Ervaring met front-end development tools als NPM, Sass en Webpack Ervaring met veelgebruikte tools als Git, MySQL, nginx, Composer, SSH/CLI;
 • Kennis van veelgebruikte WordPress plugins als ACF, Gravity forms en Woocommerce is een pré;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
 • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 3.707,67 en maximaal € 5.109,76 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Namita Bhargava via 06 414 66 453 of Namitabhargava@weekbladpers.nl

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

WPG gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van medewerkers en sollicitanten. Klik hier voor ons Privacy Statement.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.