WPG Uitgevers, Facilitair/Hospitality medewerker

Facilitair/Hospitality medewerker – WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Het Facilitaire team zoekt op korte termijn een nieuwe collega. Vind jij het leuk om met ons te werken aan een klantvriendelijke en gastvrije dienstverlening voor onze collega’s en gasten?

Wat houdt het werk in?

De werkzaamheden van een Facilitair/Hospitality medewerker bij WPG Uitgevers zijn heel divers. Van gasten ontvangen, op orde houden van de receptie en het bedrijfsrestaurant tot het bijhouden en bestellen van voorraden en regelen van de post. Daarnaast voer je werkzaamheden in het pand uit, zoals onderhoud van de koffieautomaten, de pantry’s bijhouden en het klaarmaken van vergaderruimtes. Ook interne verhuizingen en het signaleren van storingen valt onder jouw takenpakket. Gezien de diversiteit van de werkzaamheden is het belangrijk dat je flexibel bent en het leuk vindt om bij te dragen aan een gastvrije sfeer in ons kantoor. Je werkt in een team van 3 collega’s en daarnaast een facilitair coördinator. Met het team zijn wij in ontwikkeling naar een hospitality omgeving, waarin de collega’s en gasten vriendelijk en warm ontvangen worden.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Klantvriendelijk en gastvrij
  • Communicatief sterk
  • Flexibel
  • Pro-actief en doortastend
  • Leuke teamspeler

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een 36 uur functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.015,61 en maximaal € 2.426,75 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Je kunt reageren tot 10 januari 2022. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op donderdag 13 of vrijdag 14 januari 2022.  Het gesprek zal plaatsvinden met Lex Plas (Facilitair Coördinator) en Arianne Priest (HR business partner).

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Lex Plas, facilitair Coördinator via lex.plas@wpg.nl of 06 18515362

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.