Vacatures

WPG Uitgevers, Controller

Amsterdam
616x bekeken

Controller – WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

 

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

Het Shared Service Center Finance zoekt per direct een ervaren Controller. Krijg jij energie van een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is? Je krijgt de ruimte om jouw analytische en adviserende talenten in te zetten voor interessante uitdagingen.

Wat houdt het werk in?

Als ervaren allround controller met een hands-on mentaliteit zorgt je voor een correcte, juiste en tijdige verwerking van financiële verslaglegging conform wetgeving en de Planning & Control cyclus is bekend terrein voor jou.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoort ook het bewaken en toetsen van de organisatiedoelstellingen op basis van (financiële) data. Je analyseert bedrijfs- en sturingsinformatie met betrekking tot de diverse merken, bouwt zelfstandig rapportages en adviseert de uitgever en/of directie over bijsturing en verbeteringen om de organisatiedoelstellingen te behalen.

Naast de reguliere administratieve werkzaamheden werkt het Shared Service Center Finance van WPG Uitgevers continu aan de optimalisatie van de financiële processen en neemt deel aan diverse projecten.

Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de Controllersfunctie en bent operationeel sturend.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Je hebt de flexibiliteit om binnen een veranderende organisatie te zoeken naar de financieel efficiëntste manier van werken en toont daarbij lef om veranderingen te realiseren.
  • Je bent iemand die makkelijk contacten onderhoudt met diverse stakeholders, kunt op verschillende niveaus schakelen en weet te verbinden en enthousiasmeren.
  • Je hebt een WO of HBO opleiding afgerond in de richting bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy.
  • Je hebt 6 tot 8 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Een behaalde RA/RC opleiding is een pré.
  • Je hebt affiniteit met ERP pakketten.

Over WPG

WPG Uitgevers heeft een rijke historie, met een oorsprong in het oud-verzetsblad Vrij Nederland. In Nederland en Vlaanderen stimuleren we met onze merken inmiddels dagelijks miljoenen mensen te groeien in denken en doen. Met unieke verhalen, scherpe opinie, hoogwaardige educatie of verrassende inspiratie.

De afdeling Shared Service Center Finance maakt onderdeel uit van de staf van WPG uitgevers. De afdeling is werkzaam voor Amsterdam en Tilburg en bestaat uit een Finance Manager, drie Medewerkers Royaltyadministratie en elf medewerkers Administratie. De Finance Manager rapporteert aan de CFO.

We zijn als mediabedrijf volop in ontwikkeling. Ondernemend en innovatief met een wendbare organisatie. Betrokkenheid, vakkundigheid en werkplezier van de WPG medewerkers zijn onverminderd belangrijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s, gehuisvest in het transparante mediahuis aan de Wibautstraat in Amsterdam.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 4.168,36 en maximaal € 5.841,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl  Het gesprek zal plaatsvinden met de Finance Manager en de HR Business Partner. Je kunt een reactie op je sollicitatie verwachten tussen 5 en 9 maart 2021.

Je kunt reageren tot 5 maart 2021. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op 10 en 11 maart 2021. Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca Louhenapessy (Finance Manager) via telefoon: 06 383 264 84.

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.