WPG Uitgevers, Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder

 WPG Uitgevers

36 uur per week, Amsterdam

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling IT, verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en bedrijfsapplicaties, zoekt op korte termijn een nieuwe applicatiebeheerder. Heb jij ervaring als applicatiebeheerder, ben je communicatief en analytisch sterk en spreekt het werken bij een uitgever je aan? Dan is dit je kans!

Wat houdt het werk in?

In de functie van applicatiebeheerder beheer en optimaliseer je de bedrijfsapplicatie PPM/Stream. Deze applicatie ondersteunt de processen van de boekenuitgevers, A.W. Bruna en De Bezige Bij. In deze functie maak je een heldere vertaling van de wensen en eisen van de gebruikers en past, waar mogelijk, de inrichting van de applicatie daaraan aan. Belangrijk is dat je goed schakelt tussen de verschillende partijen en goed zicht hebt op de applicatie en de mogelijkheden. Onderdeel van je werk is ook het selecteren van data uit de database en deze vertalen in een overzichtelijke datacontrole of rapportage. Goede dienstverlening en heldere communicatie is belangrijk in deze rol.  Je werkt nauw samen met IT en Finance collega’s en stemt regelmatig af met de leveranciers en de medewerkers van het Centraal Boekhuis.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als applicatiebeheerder, bij voorkeur bij Uitgevers
  • Ervaring met database queries, imports, exports en de tooling die hierbij gebruikt wordt
  • Analytisch en communicatief sterk
  • Servicegericht
  • Teamspeler

Over WPG

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s. Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig én samen te werken aan hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie minimaal € 2.903,37 en maximaal € 3.876,97 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Medewerkers die bij ons in dienst zijn kunnen op deze vacature solliciteren via hr@wpg.nl.

Je kunt reageren t/m 6 december 2021. Je kunt een reactie op je sollicitatie verwachten op 7 december. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden in de loop van die week. Bij dit eerste gesprek zal zijn met de manager bedrijfsapplicaties en de IT manager.
Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Toine Jansen manager bedrijfsapplicaties per email t.jansen@wpguitgevers.nl of
telefoon 06 22419865.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.