Vacatures

WPG Media, stagiair(e) online

Amsterdam
308x bekeken

Psychologie Magazine is een van de sterkste titels binnen het vrouwensegment, en een autoriteit onder de mindstyle-media. Psychologie Magazine helpt lezers en gebruikers daadwerkelijk verder: met steun, inzicht en inspiratie, helder en toegankelijk gebracht, en 24/7 beschikbaar. Daarmee is het een merk met enorme potentie – zeker binnen het digitale domein.

Psychologie Magazine is op zoek naar een ambitieuze:

 

Stagiair(e) Online (m/v)

32 uur per week

voor minimaal 20 weken, start in september 2019

 

DE STAGE

Je draait volop mee met de online redactie, die zich naast de site en onze socialmedia kanalen ook bezighoudt met het produceren van video en webinars. De nadruk in deze stage ligt op contentmanagement, beheer van social media, meedenken met crossmediale uitingen en het maken van nieuwsbrieven.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

Jij

Jij vindt digitale ontwikkelingen ontzettend interessant en weet er vol overtuiging over te vertellen op de redactie. Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting communicatie (bijvoorbeeld MIC, CMD etc) en bent bovenmatig geïnteresseerd in psychologie. Óf je volgt een psychologie-opleiding en hebt al enige ervaring met online. Je schrijft vlot en weet d’s en t’s altijd goed te plaatsen. Je bent ambitieus, neemt je verantwoordelijkheden en bent vooral leergierig. Ervaring met Photoshop en/of Google Analytics is een pré.

WIJ

Psychologie Magazine maakt deel uit van WPG Media en zit vlakbij het Amstelstation in Amsterdam.

We bieden jou een gezellige en informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

INFO

Stuur je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over de stage mail dan naar Floortje Stulp, project redacteur online, Floortje.Stulp@psychologiemagazine.nl

 

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.