Vacatures

WPG Media, stagiair(e) marketing/communicatie

276x bekeken

Als marketing/communicatie stagiair bij Psychologie Magazine en Yoga Magazine krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen.

 

Wil jij werken bij de grootste merken op het gebied van psychologie en yoga?

 

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste

Marketing/communicatie stagiair(e)
(minimaal voor 20 weken, 32 uur per week)

 

DE STAGE
Je draait volop mee op de marketingafdeling, die zich bezighoudt met o.a. het opzetten van (online) marketingcampagnes, branding, abonneewerf en retailacties.

Je takenpakket zal vooral bestaan uit het ondersteunen van het marketingteam, ook tijdens campagnes. Je zal bijvoorbeeld bezig zijn met het opzetten van abonneewerf acties, het optimaliseren van onze websites, marketinginput leveren voor al onze (online) kanalen en analyses en rapportages maken.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

JIJ
Jij hebt affiniteit met de titels en thema’s van onze magazines en kan op een overtuigende manier de boodschap van onze merken overbrengen. Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting marketing/communicatie. Je werkt efficiënt en bent een goede planner, er zullen namelijk verschillende deadlines voorbij komen in deze periode! Je bent ambitieus, enthousiast, neemt je verantwoordelijkheden en bent leergierig. Je kunt goed zelfstandig werken, maar het is ook belangrijk dat je je in teamverband staande kunt houden. Ervaring met WordPress, Photoshop en Google Analytics is een pré.

INFO

Vragen kun je mailen naar Jytte Boersma (Junior online marketeer)  j.boersma@weekbladpers.nl

Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

 

 

 

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.