Vacatures

WPG Media, stagiair(e) Innovatie

946x bekeken

Wil jij mee werken aan grote innovatieprojecten bij Psychologie Magazine? Wij zoeken op korte termijn een:

 

Stagiair(e) Innovatie

24-32 uur per week, minimaal 10 weken, per direct of februari 2019

 

Wat ga je doen?

Je draait volledig mee in het innovatieteam en ondersteunt waar mogelijk in allerhande werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan researchen, experimenten opzetten, a/b-testen, benaderen (bellen) van mogelijk nieuwe klanten, concurrentie-analyses en het selecteren van testgroepen.

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw ideeën en nemen we je mee naar allerhande brainstorms.

 

Hoe werken wij?

Van idee naar opgeleverd project, daar gaat een heel traject aan vooraf. Ideeën worden uitgewerkt, getoetst in de markt, verbeterd, opnieuw getest en zodra we er zeker van zijn dat het werkt, gaan we het écht bouwen en uitrollen. Dat betekent dat we vaak werken met experimenten en prototypes die we op een kleine groep gebruikers testen.

 

Wat leer je?

Hoe innoveer je in een grote organisatie? Hoe maak je van een leuk idee een goed doordachte, geteste en rendabele business case? Hoe worden mediaproducten ontwikkeld? Hoe werkt brainstormen eigenlijk?

 

Wie zoeken we?

We zoeken een hands-on stagiair die graag de handen uit de mouwen steekt. Je volgt minimaal een hbo-opleiding, bijvoorbeeld CMD, MIC, CE, Business Innovation, Industrieel ontwerpen of communicatie. Je bent een digital native, bent niet op je mondje gevallen en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en te leren. Kennis van psychologie en/of ux is een pre.

De nadruk van deze stage ligt op innovatie in het digitale domein. Je gaat dus niet werken voor het tijdschrift Psychologie Magazine en gaat ook geen artikelen schrijven.

 

Waar kom je terecht?

Psychologe Magazine is onderdeel van WPG Uitgevers en zit op de Wibautstraat, vlakbij het Amstelstation in Amsterdam. Je loopt stage op de redactie van Psychologie Magazine (ca 15 mensen) en werkt veel samen met onze innovatie-unit Schwung die een verdieping lager zit.

Interesse?

Neem voor vragen contact op met Marije van der Star (Manager Partnerships en Innovatie) via marije.van.der.star@psychologiemagazine.nl of 020-5518612. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

 

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.