WPG Media, Stagiair(e) Beeldredacteur/Vormgever – Happinez

Stagiair Beeldredacteur/Vormgever – Happinez

36 uur per week

 

Het succesvolle merk Happinez groeit sterk en de ambities zijn groot. Per 1 januari 2022 tot en met mei/juni 2022 is er plek voor een nieuwsgierige en gedreven beeld- en vormgeef stagiair(e) in het online vormgeving team. Ben je creatief, zit vormgeven in je bloed en weet jij van aanpakken? Dan is dit de ideale stageplek om je oog voor beeld en vormgeef-skills toe te passen en te ontwikkelen bij het mooiste merk van Nederland.

Over Happinez

Happinez is het toonaangevende merk op het gebied van spiritualiteit en geluk. Naast het magazine bestaat Happinez onder meer ook uit e-commerce, e-learning, events en licentie-activiteiten. Ook Yoga Magazine hoort bij deze uitgeeftak. We bieden je een creatieve, prettige en inspirerende werkplek aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin je vanuit jouw expertise meehelpt aan het realiseren van de ambities van Happinez en WPG Media. Het totale team van Happinez bestaat uit 25 fijne collega’s en de werksfeer is ambitieus, familiair en dynamisch. Je hebt daarbij twee directe collega’s met wie taken en verantwoordelijkheden zal delen.

Happinez en Yoga zijn onderdeel van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

Wat houdt je stage in?

We zijn op zoek naar een creatief ontwerptalent met een lichte Instagram verslaving die een passie heeft voor vormgeven en het maken van marketingmateriaal in de breedste zin van het woord. Als stagiair beeldredacteur/vormgever ben je mede verantwoordelijk voor de online beeldtaal van Happinez. Je voorziet geschreven content en marketingcampagnes van inspirerend, passend en uniek beeld. Denk hierbij aan het zoeken van passende beelden en het vormgeven voor de online content en Happinez site, het maken van nieuwsbrieven, banners, het maken van de meest sprankelende gifjes. Maar ook vormgeven voor drukwerk materiaal behoort ook tot de werkzaamheden.

Je rapporteert aan de Art Director Digital en werkt nauw samen met de redactie en marketing.

Wat ga je doen?

  1. Beeldselectie voor alle online-en print content voor Happinez
  2. Vormgeven en opmaak van o.a. online artikelen, nieuwsbrieven, mailings
  3. Het uitvoeren / maken van bewegend beeld (gif’s, editen korte video’s)

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat is een zelfstarter en is erg ondernemend ingesteld. Je bent een digital native, bent niet op je mondje gevallen en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en te leren.

  • Mbo-opleiding (design, media, grafisch ontwerp) of een Hbo-opleiding (grafisch ontwerp).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Goede beheersing van het Adobe pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Première Pro).
  • Ervaring met het maken van gifjes is een pré.
  • Je bent een zelfstarter die graag de handen uit de mouwen steekt.

Deze functie is ook uitermate geschikt als werkervaringsplek voor afgestudeerden.

Wat bieden wij?

We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in een jong team. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid en krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 350,- op basis van 36 uur p/w.

Interesse?

Je werkt op onze gezellige redactie in Amsterdam, makkelijk te bereiken en direct naast het Amstel-station. Stuur je CV en motivatie naar Vanessa van de Weerd (Art Director) via: vacatures@happinez.nl o.v.v. stagiair beeldredacteur/vormgever.

 

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.