WPG Media, Operations Manager – Happinez!

 Operations Manager – Happinez

36 uur per week, Amsterdam

 

Het succesvolle merk Happinez groeit sterk en de ambities zijn groot. Om ons daarbij te helpen, zoeken wij per direct een ijzersterke Operations Manager. Voor Happinez Extensions ben jij de spin in het web, degene die het totaal overzicht houdt, bewaakt en samen met ons verder wil innoveren en ondernemen. Ben jij dat, dan hebben wij dé baan. Onder de vlag van Happinez geven wij ook Yoga magazine uit.


Wat houdt het werk in?

In deze rol geef je leiding aan een team specialisten die samen Happinez Extensions vormen. Als Operations Manager ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële koers van Happinez en Yoga magazine. Je werkt nauw samen met de Marketing Manager Digital (verantwoordelijk voor digital marketing) en Editorial Managers (verantwoordelijk voor online en digital content). Je rapporteert direct aan de Brand director Happinez & Yoga.

 • De focusgebieden zijn: e-commerce (inkoop – productdevelopment), licenties, e-learning (trainingen en yogatv), merkextensies (oa stationary).
 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de Creative Producer, Commercieel Art Director, Product Developer, Manager Inkoop en Projectmanager trainingen.
 • Je inspireert en faciliteert en bent budget verantwoordelijk.
 • Je draagt bij aan een succesvolle productie en exploitatie van de merkextensies, licenties en e-commerce.
 • Je bent een key-speler voor onze buitenlandse licentie nemers.
 • Je ondersteunt de Brand Director en Hoofdredacteur in het bepalen van de strategische koers van de merkextensies.
 • Je draagt nieuwe mogelijkheden en kansen aan voor verdere optimalisatie en nieuwe innovaties op het gebied van merk extensies, waarin voor 2022 de focus ligt op e-commerce.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, bijvoorkeur in e-commerce, reclame, retail of productiehuis omgeving.
 • Je hebt affiniteit met media, je staat open minded in het leven en kunt je verplaatsen in de wereld van Happinez en Yoga.
 • Je bent commercieel ingesteld en hebt een ondernemende geest.
 • Je bent een senior manager en ruime ervaring met het aansturen van zeer uiteenlopende disciplines.
 • Je bent gewend om onder hoge druk te werken en in een sterk veranderende omgeving.
 • En bent vooral ook een prettig collega met oog voor alle disciplines.


Wat houdt het werk in?

Een spilfunctie bij twee succesvolle merken, waarbij je mede aan het commerciële roer staat van al extensies die Happinez en Yoga Magazine maken. We bieden je een prettige en inspirerende werkplek waarin je vanuit jouw expertise volledig mag bijdragen aan het realiseren van de ambities van Happinez, Yoga en WPG Media. Het kernteam bestaat uit 25 fijne collega’s en de sfeer is familiair en creatief. Onze plannen zijn groots en jij kunt daar deel van uitmaken.


Over Happinez

Happinez is het toonaangevende merk op het gebied van spiritualiteit en geluk. Naast het magazine bestaat Happinez onder meer ook uit e-commerce, e-learning, events en licentie-activiteiten. Ook Yoga Magazine hoort bij deze uitgeeftak. We bieden je een creatieve, prettige en inspirerende werkplek aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin je vanuit jouw expertise meehelpt aan het realiseren van de ambities van Happinez en WPG Media. Het totale team van Happinez bestaat uit 25 fijne collega’s en de werksfeer is ambitieus, familiair en dynamisch. Je hebt daarbij twee directe collega’s met wie taken en verantwoordelijkheden zal delen.

Happinez en Yoga zijn onderdeel van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.


Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s.
 • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een marktconform salaris.


Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl of mail naar hr@wpg.nl.

Medewerkers die bij ons in dienst zijn kunnen op deze vacature solliciteren door een mail te sturen naar hr@wpg.nl

Je kunt reageren tot 29 november. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden begin november.
Het gesprek zal plaatsvinden met Eveline Helmink (hoofdredacteur) en Malou Hoes (Brand director Happinez & Yoga a.i.) .

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Malou Hoes via malou.hoes@happinez.nl of 06 – 469 45 485.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.