WPG Media, Management Assistent

 Management Assistent – WPG Media

24 uur per week, Amsterdam

 

WPG Media is per direct op zoek naar een gedreven Management Assistent. Ben jij die strakke planner die in een volle mailbox en een drukke agenda structuur kan helpen aanbrengen?


Wat houdt het werk in?

Als Management Assistent ondersteun en ontzorg je de directeur van WPG Media. Hierbij komt een breed takenpakket kijken. Zo ben jij verantwoordelijk voor de planning en houd jij de mailbox bij. Daarnaast onderhoud jij zowel de interne als externe contacten, stel jij documenten op en houd jij je bezig met het bewaken van de actie- en besluitenlijst van diverse overleggen. Plannen, organiseren en vooruitkijken kun jij als geen ander en daarnaast is agendabeheer geen onbekend terrein voor jou. Kortom een veelzijdige functie waarbij het belangrijk is dat je het overzicht weet te bewaren en duidelijk kunt overdragen wat er op dat moment nodig is.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van het MS Office pakket;
 • Je ziet kansen en pakt deze ook direct aan;
 • Je bent discreet, ondernemend en accuraat;
 • Je houdt ervan om jouw directeur altijd net een stapje voor te zijn;
 • Interesse in en kennis van het media- en uitgeef vak is een pré.

Over WPG Media

WPG Media heeft een lange geschiedenis in het uitgeven van tijdschriften en kwaliteitscontent voor een doelgroep die bewust in het leven staat. Dit vormt de basis voor het succesvolle portfolio, die naast Vrij Nederland ook de merken Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine bevat. We bieden je een creatieve, prettige en inspirerende werkplek waarin je vanuit jouw expertise meehelpt aan het realiseren van de ambities van WPG Media. Het totale team van WPG Media bestaat uit 65 fijne collega’s en de werksfeer is ambitieus, familiair en dynamisch.

WPG Media is onderdeel van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan met impact bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s, gehuisvest in het transparante mediahuis aan de Wibautstraat in Amsterdam. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig en samen te werken aan hoogwaardige producten en diensten. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je ontwikkeling.
 • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij voor deze functie een marktconform salaris.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl

Medewerkers die bij ons in dienst zijn kunnen op deze vacature solliciteren door te mailen naar hr@wpg.nl.

Je kunt reageren tot 19 november. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op dinsdag 23 en woensdag 24 november. Het gesprek zal plaatsvinden met Corine d’Haans (Directeur WPG Media) en Ceciel Eeltink (HR Business Partner). Je kunt een reactie op je sollicitatie verwachten op maandag 22 november.

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Corine d’Haans via 06-10944065 of corine.dhaans@wpgmedia.nl

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.