WPG Media, Beeldredacteur/Vormgever – Happinez

Beeldredacteur/Vormgever- HAPPINEZ

36 uur per week, Amsterdam

 

Happinez is het mediamerk voor wie bezig is met authentiek geluk, persoonlijke groei en betekenisvol leven. Naast een succesvol magazine (bereik 435.000) en een groeiende webshop is Happinez internationaal uitgever van diverse online trainingen, boeken, stationery, events en een online platform. 

Het online team van Happinez zoekt per 1 januari een nieuwe Beeldredacteur/Vormgever. Ben jij creatief, zit vormgeven in je bloed en weet jij van aanpakken? Dan is dit de ideale baan om je oog voor beeld en vormgeef-skills toe te passen bij het mooiste merk van Nederland.

 Wat houdt het werk in?

We zijn op zoek naar een creatief ontwerptalent die ervaring heeft met vormgeven en het maken van marketingmateriaal in de breedste zin van het woord. Als beeldredacteur/vormgever ben je verantwoordelijk voor de beeldtaal van Happinez. Je voorziet geschreven content en marketingcampagnes van inspirerend, passend en uniek beeld. Denk hierbij aan het zoeken van beelden, ontwerpen voor de website, social media kanalen, nieuwsbrieven, verpakkingen en ander drukwerk materiaal, maar haal je net zoveel geluk uit het maken van de meest sprankelende gifjes. Kortom, een mooie rol om het merk Happinez verder helpen te ontwikkelen, en zo mooi mogelijk vorm te geven. Je rapporteert aan de Art Director Digital en werkt nauw samen met de redactie en marketing.


Algemene taken

  • Beeldselectie voor alle online-en print content voor Happinez
  • Vormgeven en opmaak van o.a. online artikelen, nieuwsbrieven, mailings
  • Het uitvoeren / maken van bewegend beeld (gif’s, editen korte video’s)


De functie vereist onderstaande ervaring en competenties:

  • Minimaal een afgeronde, relevante MBO-opleiding (design, media, grafisch ontwerp) of HBO-opleiding (grafisch ontwerp)
  • Goede beheersing van het Adobe pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Première Pro)
  • Ervaring met het maken van gifjes is een pré

Over Happinez

Happinez is het toonaangevende merk op het gebied van spiritualiteit en geluk. Naast het magazine bestaat Happinez onder meer ook uit e-commerce, e-learning, events en licentie-activiteiten. Ook Yoga Magazine hoort bij deze uitgeeftak. We bieden je een creatieve, prettige en inspirerende werkplek aan de Wibautstraat in Amsterdam waarin je vanuit jouw expertise meehelpt aan het realiseren van de ambities van Happinez en WPG Media. Het kernteam bestaat uit 25 fijne collega’s en de werksfeer is familiair en creatief. Gehuisvest in het transparante mediahuis aan de Wibautstraat in Amsterdam.

Happinez is onderdeel van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie bij een dynamisch en sociaal bedrijf in een team van betrokken collega’s.
  • Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een marktconform salaris.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl.

Medewerkers die bij ons in dienst zijn kunnen op deze vacature solliciteren via hr@wpg.nl.

Je kunt reageren tot 10 januari. Het gesprek zal plaatsvinden met Vanessa van de Weerd (Art Director Digital).

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Vanessa van de Weerd, Art Director Digital via vanessa.vandeweerd@happinez.nl

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.