Vacatures

WPG Kindermedia, stagiair(e) marketing & publiciteit

654x bekeken

Wij zijn per 1 februari 2019 op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit
Minimaal 4 maanden, voor 4 dagen per week.

 

Type stage: Meeloopstage met eventueel ruimte voor (afstudeer)onderzoek. Studenten MBO, HBO en WO kunnen reageren, en ook als je afgestudeerd bent en een werkervaringsplek zoekt. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke taken daar bij passen.

Een goed verhaal is hét uitgangspunt van de activiteiten van WPG Kindermedia. Wij zijn marktleider op het gebied van Kinderboeken en brengen daarnaast luisterboeken, spellen, lespakketten, merchandising, films en televisieprogramma’s. Onder WPG Kindermedia vallen de kinderboekenuitgeverijen Leopold, Ploegsma en Condor. We werken voor merken als Dolfje Weerwolfje, Mees Kees, De Gorgels, Woezel & Pip, Kikker en Pieter Konijn.

Ben jij communicatief vaardig en heb je een vlotte pen? Vind je het leuk om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en situaties? En wil je elke dag werken tussen de mooiste verhalen en tekeningen? Dan ben je bij WPG Kindermedia op de juiste plek!

Tijdens de stage ga jij:
– Actief meedenken over onze contentkalender voor social media
– Meedenken en -schrijven voor onze website(s)
– Persberichten schrijven en versturen en contact onderhouden met persrelaties
– Nieuwsbrieven samenstellen en uitsturen
– Helpen bij het organiseren van boekpresentaties en andere events

Het is een pré als je handig bent met Photoshop of andere beeldbewerkingsprogramma’s zodat je ons kunt helpen met het opmaken van social content.

Wij bieden:
Als stagiair(e) bij WPG Kindermedia draai je mee op de afdeling Marketing & Publiciteit en draag je bij aan de promotie van onze uitgeverijen, merken en producten. Verwacht een dynamische en inspirerende werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Niet alleen op het gebied van marketing, het is ook mogelijk om (tijdelijk) mee te werken op andere afdelingen, zoals sales, productie of de redactie. We bieden een stagevergoeding van € 350,- per maand.

Interesse?
We maken graag kennis met jou! We zijn benieuwd wie je bent, wat jouw lievelingsboek is en waar jouw talenten liggen. Stuur je cv en een korte motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wil je meer informatie over de stage? Dan kun je mailen naar Rosanne van de Poll:rosanne.vandepoll@wpgmedia.nl

 

 

 

 

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.