Vacatures

WPG Kindermedia, Junior accountmanager binnendienst (32 uur)

Amsterdam
320x bekeken

Heb jij ambitie en commercieel talent? Mooi. Wij zoeken een accountmanager die de ambitie heeft om het ver te schoppen. Die iedere dag zijn/haar mouwen opstroopt om onze klanten te helpen en onze verkoopdoelstellingen te halen. Wie onze klanten zijn? Boekwinkels, webshops, cadeauwinkels, museumwinkels, scholen, bibliotheken, kiosken, speelgoedwinkels, warenhuizen en allerlei nieuwe (door jou te ontdekken) verkooppunten. Wil jij het verschil maken in de verkoopresultaten, en gaat jouw hart sneller kloppen van onze mooie kinderboeken en -artikelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

WPG Kindermedia is op zoek naar een:

Junior accountmanager binnendienst (32 uur)

 

De functie:
Voor jouw klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je benadert hen actief over nieuw te verschijnen titels, acties en aanbiedingen. Je probeert daarbij zoveel mogelijk met de klant mee te denken en te streven naar een maximale win-win in iedere verkoopdeal. Als klanten jou benaderen met vragen, dan verleen je optimale service en je komt proactief met ideeën die de klantrelatie kunnen verbeteren. Doordat je een band opbouwt met jouw klanten, weet jij als geen ander wat ze nodig hebben, of het nu gaat om analyses, een snelle levering of een specifiek assortiment.

 

Werkzaamheden

 • Actief klanten benaderen met acties en voorstellen, en proactief doen van aanbiedingen .
 • Uitbreiden van het klantenbestand door middel van telefonische acquisitie.
 • Optimaal service verlenen aan klanten, telefonisch en via e-mail.
 • Klantbestellingen nalopen van nieuw te verschijnen titels en maximeren daar waar je kansen ziet.
 • Je voert verkoopgesprekken op beurzen, helpt bij de organisatie van klantdagen en representeert WPG Kindermedia in voorkomende gevallen bij belangrijke evenementen zoals prijsuitreikingen etc.,
 • Klantendatabase bijhouden, verwerken retouraanvragen en zorgen dat klantinformatie up to date blijft.

 

Jouw Profiel

 • Je hebt een passie voor klanten en streeft ernaar de kwaliteit van klantcontact continu te verbeteren.
 • Je bent resultaatgericht en houdt van verkopen.
 • Je hebt gevoel voor mensen en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift).
 • Je bent analytisch en een teamplayer met een positieve instelling en creatieve ideeën.
 • Je bent zorgvuldig in administratieve taken en punctueel in het nakomen van afspraken.
 • Je houdt van kinderboeken

 

Wij bieden
Een functie waar jij je tanden in kan zetten en waarin je de vrijheid krijgt om met jouw ideeën en aanpak het verschil te maken. Je werkt 1 op 1 samen met onze accountmanager, die jou de fijne kneepjes van het vak kan leren! Je komt te werken in een hecht en enthousiast team waar eigen inbreng en ontwikkeling wordt aangemoedigd. Het salesteam bestaat uit 2 collega’s binnendienst, de accountmanager en de commercieel manager.

Daarnaast ben je onderdeel van WPG Kindermedia, een team van ongeveer 30 collega‘s. WPG Kindermedia is gevestigd in Amsterdam, op loopafstand van het Amsterdam Amstel station. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij als basis de CAO voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf geldt. Onderdelen daarvan zijn een volledige reiskostenvergoeding voor het OV en het persoonlijk keuze budget dat je maandelijks ontvangt. Dit budget kan je maandelijks uit laten betalen, verlofuren van kopen of sparen.

 

Over WPG Kindermedia
WPG Kindermedia is een verzamelnaam voor bekende kinderboekenuitgeverijen als Condor, Leopold en Ploegsma. Met bekende characters als De Gorgels, Dog Man, Kikker, Mees Kees en Dolfje Weerwolfje en klassiekers als Pippi Langkous zijn wij marktleider op het gebied van kinderboeken. Wij vertegenwoordigen ook de boeken van Zwijsen, SU Books en Usborne.

 

Solliciteren?
Is deze functie je op het lijf geschreven, stuur dan je cv + motivatie zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 december, via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl. Voor nadere informatie over de functie kun je mailen naar Martine Aspeslagh, accountmanager, 020-55 11 202. Meer informatie over onze uitgeverijen is te vinden op www.kinderboeken.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.