Uitgeverij Zwijsen, Vacature Klantadviseur

Uitgeverij Zwijsen is maker van educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Wij brengen een breed aanbod producten op de markt die kinderen op school en thuis stimuleren en enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld. In onze specifieke branche behoort Zwijsen tot de top, Zwijsens bekendste uitgave is de leesmethode Veilig leren lezen. Meer dan 80% van de kinderen in Nederland en Vlaanderen leert hiermee lezen. Daarnaast verzorgen wij tal van uitgaven voor de algemene publieksmarkt, die aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren. Dankzij onze educatieve en aantrekkelijke kinderboeken en leerspellen oefenen kinderen thuis spelenderwijs wat ze op school leren. De bekende characters van de merken nijntje, Woezel & Pip, Uk & Puk, Rompompom, Veilig leren lezen, Semsom, Dolfje Weerwolfje en De Gorgels vergroten het lees- en speelplezier. Ook Loco – hét meest gebruikte zelfcorrigerende leerspel sinds 1968 – wordt bij Zwijsen gemaakt.

 

Zwijsen is op zoek naar een enthousiaste:

 

Klantadviseur

32 uur per week

 

Wat houdt dat in?

Het KCC (klant contact center) is voor onze klant het kloppend hart van Zwijsen. Binnen het KCC zijn de Teamleider, Klantadviseurs (ICT) en Medewerkers Ordermanagement werkzaam.

Als klantadviseur ben jij hét eerste telefonische aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Je krijgt er energie van om dagelijks klanten telefonisch proactief te benaderen en te woord te staan. Op enthousiaste wijze maak jij afspraken voor de methodeadviseurs en handel je vragen, verzoeken en klachten op een juiste manier af. Na het gesprek zorg je voor de bijbehorende administratieve handelingen in het CRM systeem.

Ook ben je druk met telefonische acquisitie en ben jij, bij afwezigheid van de methodeadviseurs, dé persoon die (potentiële) klanten te woord staat. Je draagt direct bij aan de gewenste klanttevredenheid.

Wat houdt de functie in?

 • Telefonisch benader je proactief klanten voor het maken van afspraken;
 • Je genereert cross en upsell;
 • Je handelt klantgericht vragen, verzoeken en incidenten af van basisschoolleveranciers, scholen, ouders en andere stakeholders;
 • Je registreert vragen, verzoeken en incidenten in het CRM Systeem die telefonisch, per mail of via andere kanalen binnenkomen;
 • Je verstrekt informatie aan (potentiële) klanten conform interne richtlijnen en afspraken;
 • Je wikkelt administratieve en secretariële taken secuur af.

 

Wat wij zoeken:

 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
 • Een communicatief sterke persoonlijkheid;
 • Iemand met een commerciële instelling;
 • Ervaring met het maken van telefonische afspraken (outbound) is een pré;
 • Je bent klant- en servicegericht en hebt goede (telefonische) communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt je werk goed plannen en prioriteren;
 • Je bent proactief en denkt in oplossingen;
 • Je hebt ervaring met werken in een CRM-systeem.

Wij bieden:

Een functie met impact: bij Zwijsen werken ruim 100 mensen dus ieders bijdrage doet ertoe. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag vol overgave in om leren tot leven te brengen voor kinderen van de basisschool.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en deze worden aangevuld met diverse aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een Persoonlijk Keuzebudget, dat je bijvoorbeeld in kunt zetten voor extra vrije tijd of voor het betalen van een opleiding die je wilt volgen. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Solliciteer door je cv én motivatie te sturen naar sollicitaties@zwijsen.nl t.a.v. Annemieke Verschuren. Nog vragen over de functie? Bel dan met Wesley van de Wouw, Teamleider Klantenservice (tel: 06-28248734)

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.