Uitgeverij Zwijsen, Medewerker voorraadbeheer en ordermanagement

Uitgeverij Zwijsen is maker van educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Wij brengen een breed aanbod producten op de markt die kinderen op school en thuis stimuleren en enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld. In onze specifieke branche behoort Zwijsen tot de top, Zwijsens bekendste uitgave is de leesmethode Veilig leren lezen. Meer dan 80% van de kinderen in Nederland en Vlaanderen leert hiermee lezen. Daarnaast verzorgen wij tal van uitgaven voor de algemene publieksmarkt, die aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren. Dankzij onze educatieve en aantrekkelijke kinderboeken, tijdschriften en spellen oefenen kinderen thuis spelenderwijs wat ze op school leren. Bekende characters zijn onder andere Rompompom, Dolfje Weerwolfje, Woezel & Pip en Mees Kees. 

 

Bij Uitgeverij Zwijsen zijn we per direct op zoek naar een

 

Medewerker voorraadbeheer en ordermanagement

36 uur per week (met mogelijkheid tot thuiswerken)

 

Wat houdt dat in?

Als medewerker voorraadbeheer en ordermanagement ben jij, met betrekking tot de voorraad en orders van onze producten, hét aanspreekpunt voor onze klanten. Onze producten bestaan uit kinderboeken, tijdschriften, spellen en andere materialen. Je krijgt er energie van om dagelijks met het beheer van onze producten en voorraad in ons ERP systeem Microsoft Dynamics NAV bezig te zijn. Je draait je hand er niet voor om, om in Excel een rapportage samen te stellen. Op enthousiaste wijze heb jij dagelijks contact met het Centraal Boekhuis, de basisschoolleveranciers en andere stakeholders. Ook ben je verantwoordelijk voor het inzetten van herdrukken. Je werkt vlot en secuur. Vragen van onze stakeholders wikkel je correct en tijdig af.

 

Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

 • Beheer van onze producten en voorraad;
 • Tijdig signaleren van de noodzaak van een herdruk, bepalen van herdruk aantallen en deze in gang zetten;
 • Dagelijks orders van basisschoolleveranciers, boekhandels en overige klanten verwerken in Microsoft Dynamics NAV;
 • Dagelijks contact met het Centraal Boekhuis, basisschoolleveranciers, en diverse collega’s;
 • Het maken van rapportages betreffende voorraad en bestellingen;
 • Het aanmaken, uitsturen en verwerken van facturen in Microsoft Dynamics NAV;
 • Klantgericht en tijdig afhandelen van vragen, verzoeken en incidenten van basisschoolleveranciers; scholen en andere stakeholders.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Het is een absolute must dat je goed overweg kan met Excel en Microsoft Dynamics NAV of een vergelijkbaar ERP systeem;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Het is mooi als je al ervaring hebt in de uitgeverijbranche;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je bent secuur en punctueel;
 • Je denkt proactief in oplossingen.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie bij één van de grootste spelers in het basisonderwijs, waarbij ruimte is voor nieuwe initiatieven, ontwikkeling en doorgroei. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de Cao voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met diverse regelingen.

Nadere informatie over deze functie wordt graag verstrekt door Tessa Sponselee (tel: 06 52394214). Je kunt ook direct reageren. Stuur dan z.s.m., maar uiterlijk 11 juni 2021 je cv én motivatie naar sollicitaties@zwijsen.nl t.a.v. Annemieke Verschuren. Een praktijkcase en een talentenanalyse maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben je benieuwd naar onze uitgeverij en de producten die we maken? Neem een kijkje op onze site: www.zwijsen.nl

 

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.