Stagiaire Marketing & Publiciteit, WPG Kindermedia

Wij hebben vanaf  januari 2022 een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste:


Stagiaire voor de afdeling Marketing & Publiciteit (m/v) 

32 uur per week

voor een periode van ca. 5 maanden

 

🚀  The Challenge 

Ben jij communicatief vaardig en heb je een vlotte pen? Vind je het leuk om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en situaties? En wil je elke dag werken tussen de mooiste verhalen en illustraties? Dan ben je bij WPG Kindermedia op de juiste plek!

 

📚  Over Kindermedia 

Een goed verhaal is hét uitgangspunt van de activiteiten van WPG Kindermedia. Wij zijn marktleider op het gebied van kinderboeken en brengen daarnaast luisterboeken, spellen, lespakketten, merchandising, films en televisieprogramma’s. Onder WPG Kindermedia vallen de kinderboekenuitgeverijen Leopold, Ploegsma, Witte Leeuw, Condor en Zwijsen. Bekend van merken als Dolfje Weerwolfje, Mees Kees, De Gorgels, Dog Man, Kikker en Pieter Konijn. En beheren de website Kinderboeken.nl.

 

🤩  Wat houdt je stage in?  

Tijdens de stage ga je

  • actief meedenken over de contentkalender voor onze social media kanalen;
  • meedenken en -schrijven voor onze website Kinderboeken.nl;
  • persberichten schrijven en versturen en contact onderhouden met persrelaties;
  • nieuwsbrieven samenstellen en uitsturen;
  • helpen bij het organiseren van boekpresentaties, beurzen en andere events;
  • actief aan de slag met ons kinderpanel van 100 enthousiaste kinderen.

Het is een pré als je handig bent met Photoshop of andere beeldbewerkingsprogramma’s zodat je ons kunt helpen met het opmaken van social content.

 

🤝  Wat bieden wij jou? 

Als stagiair bij WPG Kindermedia ondersteun je de afdeling Marketing & Publiciteit en draag je bij aan de promotie van onze uitgeverijen, merken en producten. Verwacht een dynamische en inspirerende werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Niet alleen op het gebied van marketing, het is ook mogelijk om (tijdelijk) mee te werken op andere afdelingen, zoals sales, productie of de redactie. We bieden een stagevergoeding van € 350,-  bruto per maand op basis van 32 uur.

 

💌  Solliciteren en/of vragen? 

We maken graag kennis met jou! We zijn benieuwd wie je bent, wat jouw lievelingsboek is en waar jouw talenten liggen.

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou. Solliciteer via deze link.

Vragen? Wij zijn per mail of telefonisch goed bereikbaar via fleur.elsnerus@wpgmedia.nl / 06 38 32 65 21