Vacatures

Happinez, Stagiair(e) marketing

1.302x bekeken
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us

Sta je bewust in het leven en heb je een passie voor gezond eten, spiritualiteit, yoga, filosofie en andere culturen? Gaat je hart sneller kloppen van magazines en media merken? Dan heb je geluk: Happinez zoekt per direct een stagiair(e) ter versterking van het marketing team.

MARKETING STAGIAR(E) HAPPINEZ

(per januari of februari, 36 uur p/w)

 

Happinez

Als stagiair(e) werk je op de redactie van Happinez aan de Wibautstraat in Amsterdam. Je maakt onderdeel uit van het marketing team onder begeleiding van de Marketing Manager. Happinez is een van de grootste mediamerken van Nederland dat online en offline inspiratie, wijsheid, praktische inzichten en uitdagende yogaoefeningen deelt in een zoektocht naar zingeving en geluk.

 

Je taken

Tijdens je meerwerkstage help je met het opzetten van campagnes. Denk aan abonneewerf en – behoud, campagnes om de losse verkoop te stimuleren, acties om trial van het magazine te genereren, de online trainingen of het gebruik van de webshop te stimuleren. Daarnaast krijg je de kans om volwaardig mee te draaien op een tijdschriftredactie van een van de populairste tijdschriften van Nederland. Je stagevergoeding is marktconform.

 

Je profiel

  • Je doet een media- en/of marketingcommunicatie studie op hbo- of universitair niveau.
  • Je bent per januari of februari 2018 beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week, gedurende een periode van 6 maanden.
  • Je bent enthousiast en hebt liefde voor het marketingcommunicatie vak.
  • Je bent nieuwsgierig en hebt een open blik naar de buitenwereld, met name als het om campagnes van merken gaat.
  • Je bent secuur en zorgvuldig en kunt goed omgaan met deadlines
  • Je bent sociaal, leergierig, open minded, zelfstandig en pro-actief

 

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton (op www.wpg.nl) met je CV, een korte motivatie en je twee beste marketingcommunicatie ideeën voor Happinez.

 

Solliciteren