Vacatures

Psychologie Magazine & Yoga Magazine, stagiair(e) marketing/communicatie

Amsterdam
153x bekeken

Als marketing/communicatie stagiair bij Psychologie Magazine en Yoga Magazine krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen.

Wil jij werken bij de grootste merken op het gebied van psychologie en yoga?

 

Wij zijn per februari 2020 op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) Marketing/communicatie

minimaal voor 20 weken

(32 uur per week)

 

DE STAGE

Je draait volop mee op de marketingafdeling, waar we ons bezighouden met o.a. het opzetten van (online) marketingcampagnes, branding, abonneewerf en retailacties.
Je ondersteunt het marketingteam, ook tijdens campagnes. Je zal bijvoorbeeld bezig zijn met het opzetten van abonnee-werfacties, het optimaliseren van onze websites, leveren van marketinginput voor al onze (online) kanalen en het maken van analyses en rapportages.
We vinden het belangrijk dat jij jouw talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

JIJ

Jij hebt affiniteit met de titels en thema’s van onze magazines en kan op een overtuigende manier de boodschap van onze merken overbrengen. Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting marketing/communicatie. Je werkt efficiënt en bent een goede planner. Er zullen namelijk verschillende deadlines voorbij komen in deze periode! Je bent ambitieus, enthousiast, neemt verantwoordelijkheid en je bent leergierig.

Je kunt goed zelfstandig werken, maar het is ook belangrijk dat je je in teamverband staande kunt houden.
Ervaring met WordPress, Photoshop en Google Analytics is een pré.

WIJ
Psychologie Magazine en Yoga Magazine maken deel uit van WPG Media en zit op loopafstand van het Amstelstation in Amsterdam. Wij bieden jou een plek binnen een gezellig team met een informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

INFO
Ben je geïnteresseerd in deze stage, stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Jytte Boersma.
Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Jytte Boersma (Junior online marketeer) j.boersma@weekbladpers.nl

OVER
Psychologie Magazine: Elke maand intelligente artikelen, zinnige weetjes en psychologische adviezen waar je écht iets aan hebt. Psychologie Magazine biedt interessante feiten uit recent onderzoek en inzichtgevende artikelen over ons brein, onze gezondheid, relaties en persoonlijkheid – altijd gebaseerd op inzichten uit de wetenschap.
Naast het magazines is psychologiemagazine.nl een van de grootste websites in het segment waar diverse online trainingen aangeboden worden via de Psychologie Academy. www.psychologiemagazine.nl

Yoga Magazine is een inspirerend magazine over spiritualiteit,gezondheid, reizen en wijsheid en verschijnt zeven keer per jaar. Naast het magazine is yogaonline de plek waar je online yoga trainingen (op alle niveaus) kan volgen. Ook Yogatv met meer dan 250 yogavideo’s is onderdeel van Yoga Magazine. www.yogaonline.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.