Vacatures

Psychologie Magazine & Yoga Magazine, stagiair(e) marketing

Amsterdam
715x bekeken

Als marketing stagiair bij  Psychologie Magazine en Yoga Magazine krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen.

 

Wil jij werken bij de grootste merken op het gebied van psychologie en yoga?

 

Wij zijn per januari-februari 2019 op zoek naar een enthousiaste

Marketing stagiair(e)
(minimaal voor 20 weken, 32 uur per week)

 

DE STAGE
Je draait volop mee op de marketingafdeling, die zich bezighoudt met o.a. het opzetten van (online) marketingcampagnes, branding, abonneewerf en retailacties.

Je takenpakket zal vooral bestaan uit het ondersteunen van het marketingteam, ook tijdens campagnes. Je zal bijvoorbeeld bezig zijn met het opzetten van abonneewerf acties, het optimaliseren van onze websites, marketinginput leveren voor al onze (online) kanalen en analyses en rapportages maken.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

JIJ
Jij hebt affiniteit met de titels en thema’s van onze magazines en kan op een overtuigende manier de boodschap van onze merken overbrengen. Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting marketing/communicatie. Je werkt efficiënt en bent een goede planner, er zullen namelijk verschillende deadlines voorbij komen in deze periode! Je bent ambitieus, enthousiast, neemt je verantwoordelijkheden en bent leergierig. Je kunt goed zelfstandig werken, maar het is ook belangrijk dat je je in teamverband staande kunt houden. Ervaring met WordPress, Photoshop en Google Analytics is een pré.

WIJ
Psychologie Magazine en Yoga Magazine maken deel uit van WPG Media en zit op loopafstand van het Amstelstation in Amsterdam. Wij bieden jou een plek binnen een gezellig team met een informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

INFO
Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie? Mail dan naar Kristie de Jong (marketing assistent) kristie.de.jong@weekbladpers.nl

OVER
Psychologie Magazine: Elke maand intelligente artikelen, zinnige weetjes en psychologische adviezen waar je écht iets aan hebt. Psychologie Magazine biedt interessante feiten uit recent onderzoek en inzichtgevende artikelen over ons brein, onze gezondheid, relaties en persoonlijkheid – altijd gebaseerd op inzichten uit de wetenschap. Naast het magazines is psychologiemagazine.nl een van de grootste websites in het segment waar diverse online trainingen aangeboden worden via de Psychologie Academy. www.psychologiemagazine.nl

Yoga Magazine is een inspirerend magazine over spiritualiteit, gezondheid, reizen en wijsheid en verschijnt zeven keer per jaar. Naast het magazine is yogaonline de plek waar je online yoga trainingen (op alle niveaus) kan volgen. Ook Yogatv met meer dan 200 yogavideo’s is onderdeel van Yoga Magazine. www.yogaonline.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.