Vacatures

Psychologie Magazine & Yoga Magazine, stagiair(e) marketing

Amsterdam
875x bekeken

Wil jij werken bij de grootste merken op het gebied van psychologie en yoga?

 

Wij zijn per september 2020 op zoek naar een enthousiaste

Marketing/communicatie stagiair(e)

(minimaal voor 20 weken, 32 uur per week)

 

Als marketing/communicatie stagiair bij Psychologie Magazine en Yoga Magazine krijg je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen.

DE STAGE

Wij hebben plek voor een stagiaire op de marketingafdeling. Je zal bezig zijn met het opzetten van abonneewerfacties, het optimaliseren van onze websites, leveren van marketinginput voor al onze (online) kanalen en het maken van analyses en rapportages.
We vinden het belangrijk dat jij jouw talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

JIJ
• Jij hebt affiniteit met (social en online) media in het algemeen en onze magazines in het bijzonder.
• Je werkt efficiënt en bent een goede planner. Er zullen namelijk verschillende deadlines voorbij komen in deze periode!
• Je bent ambitieus, enthousiast, neemt verantwoordelijkheid en je bent leergierig.
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar het is ook belangrijk dat je je in teamverband staande kunt houden.
• Ervaring met WordPress, Photoshop en Google Analytics is een pré.
• Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting marketing/communicatie.

WIJ

Psychologie Magazine en Yoga Magazine maken deel uit van WPG Media en zit op loopafstand van het Amstelstation in Amsterdam. Wij bieden jou een plek binnen een gezellig team met een informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

INFO

Krijg je zin in deze stage? Stuur je cv en motivatie (of je vragen) dan naar Jytte Boersma (online marketeer) j.boersma@weekbladpers.nl 

OVER

Psychologie Magazine: Elke maand intelligente artikelen, zinnige weetjes en psychologische adviezen waar je écht iets aan hebt. Psychologie Magazine biedt interessante feiten uit recent onderzoek en inzichtgevende artikelen over ons brein, onze gezondheid, relaties en persoonlijkheid – altijd gebaseerd op inzichten uit de wetenschap. Naast het magazines is psychologiemagazine.nl een van de grootste websites in het segment waar diverse online trainingen aangeboden worden via de Psychologie Academy op www.psychologiemagazine.nl
Yoga Magazine is een inspirerend magazine over spiritualiteit, gezondheid, reizen en wijsheid en verschijnt zeven keer per jaar. Naast het magazine is yogaonline de plek waar je online yoga trainingen (op alle niveaus) kan volgen. Ook Yogatv met meer dan 300 yogavideo’s is onderdeel van Yoga Magazine. www.yogaonline.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.