Vacatures

Psychologie Magazine, video stagiair(e) online

Amsterdam
117x bekeken

Psychologie Magazine is een van de sterkste titels binnen het vrouwensegment, en een autoriteit onder de mindstyle-media. Psychologie Magazine helpt lezers en gebruikers daadwerkelijk verder: met steun, inzicht en inspiratie, helder en toegankelijk gebracht, en 24/7 beschikbaar. Daarmee is het een merk met enorme potentie – zeker binnen het digitale domein.

Psychologie Magazine is op zoek naar een ambitieuze:

 

Stagiair(e) Online (m/v)

voor minimaal 20 weken, start in februari 2020

 

DE STAGE

Je draait volop mee met de online redactie, die zich naast de site en onze socialmedia kanalen ook bezighoudt met het produceren van video en webinars. De nadruk in deze stage ligt op het produceren van video (ideeën bedenken, monteren, filmen), assisteren bij opnames, het online distribueren van video.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Als het goed gaat, mag je ook zelfstandig op pad om reportages te maken en interviews af te nemen.

Jij

Jij vindt digitale ontwikkelingen ontzettend interessant en weet er vol overtuiging over te vertellen op de redactie. Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting communicatie (bijvoorbeeld MIC, CMD, journalistiek, etc.) en bent bovenmatig geïnteresseerd in psychologie. Óf je volgt een psychologie-opleiding en hebt al enige ervaring met online. Je schrijft vlot en weet d’s en t’s altijd goed te plaatsen. Je bent ambitieus, neemt je verantwoordelijkheden en bent vooral leergierig. Wij verwachten van je dat je zelfstandig kunt monteren en filmen. Ervaring met Premiere Pro is een pré.

WIJ

Psychologie Magazine maakt deel uit van WPG Media en zit vlakbij het Amstelstation in Amsterdam.

We bieden jou een gezellige en informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

INFO

Stuur je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over de stage mail dan naar Merijn.Henfling@psychologiemagazine.nl

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.