Psychologie Magazine, stagiair(e) Online

Psychologie Magazine is op zoek naar een

Stagiair(e) Online 

32 uur per week, Amsterdam

 

Periode: vanaf  februari 2022 voor minimaal 20 weken

 

Wat houdt de stage in?

Je draait volop mee met de online redactie, die zich naast de site en onze social mediakanalen ook bezighoudt met het ontwikkelen van online trainingen. De nadruk in deze stage ligt op contentmanagement, beheer van social media, meedenken met crossmediale uitingen en het maken van nieuwsbrieven en social posts.

We vinden het belangrijk dat jij je talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kan ontwikkelen. In de loop van de stage krijg je steeds meer verantwoordelijkheden

Wat vragen wij jou?

Jij vindt digitale ontwikkelingen ontzettend interessant, werkt goed samen in teamverband maar kan ook zelfstandig aan de slag. Je volgt een opleiding richting communicatie (bijvoorbeeld journalistiek, MIC, CMD etc) en je bent bovenmatig geïnteresseerd in psychologie. Je hebt een sterk gevoel voor beeld en al wat ervaring met beeldbewerkingsprogramma’s (zoals Photoshop). Je schrijft vlot en weet d’s en t’s goed te plaatsen.

Over Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is een van de sterkste titels binnen het vrouwensegment, en een autoriteit onder de mindstyle-media. Psychologie Magazine helpt lezers en gebruikers daadwerkelijk verder: met steun, inzicht en inspiratie, helder en toegankelijk gebracht, en 24/7 beschikbaar. Daarmee is het een merk met enorme potentie – zeker binnen het digitale domein.

Wat bieden wij jou?

Psychologie Magazine maakt deel uit van WPG Media en zit vlakbij het Amstelstation in Amsterdam. De komende tijd zullen we zeker nog (deels) vanuit huis werken. Wij bieden jou een gezellige en informele werksfeer. Naast een geweldige ervaring ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van bruto € 350,-.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl  Wil je meer informatie over de stage? Mail dan naar Marloes Zevenhuizen (redactiemanager onlline) marloes.zevenhuizen@psychologiemagazine.nl

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.