Vacatures

Psychologie Magazine, Stagiair(e) online

Amsterdam
209x bekeken

Zin om bij een van de grootste mindstyle merken van dit moment stage te lopen? Ben je geïnteresseerd in psychologie en dol op social media? Dan zoeken we jou!

 

Per februari 2020 zoeken wij een

Stagiair(e) online 

(min 4 maanden, 32-26 uur per week)

 

DE STAGE

Je draait volop mee op de online redactie. Hier houden we ons elke dag bezig met de website en de social media kanalen van Psychologie Magazine. Daarnaast sturen we een wekelijkse nieuwsbrief naar onze doelgroep en ontwikkelen we boeiende online masterclasses en trainingen. Vragen waar je je mee bezig gaat houden zijn:

  • Hoe houd je je doelgroep geïnteresseerd?
  • Hoe kom je tot de juiste tone of voice?
  • Wat voor bericht scoort het beste op Facebook?
  • En welke op Instagram en Pinterest?
  • Hoe analyseer je Google Analytics?
  • Hoe ga je om met branded content?

We vinden het belangrijk dat jij jouw talenten en voorkeuren ontdekt en deze verder kunt ontwikkelen. Daarom krijg je in de loop van de stage steeds meer verantwoordelijkheden: je maakt bijvoorbeeld een vlog waarin je onderzoekt of mindfulness iets voor je is, je interviewt Tygo Gernandt over zijn nieuwste programma of je zet een Instagram campagne op.

JIJ

Je bent een enthousiaste, leergierige aanpakker. Je bent geïnteresseerd in psychologie en in online media. Je volgt minimaal een hbo-opleiding in de richting psychologie, communicatie en/of journalistiek. Het is belangrijk dat je nog studeert en een meewerkstage moet lopen in het kader van je opleiding. Ervaring met WordPress, Photoshop, Adobe Premiere en Google Analytics is een pré.

 
WIJ

Psychologie Magazine is meer dan alleen een tijdschrift. We hebben een van de grootste websites in ons segment en bieden via de Academy diverse online trainingen aan. We bereiken enorm veel mensen online.

Psychologie Magazine maakt deel uit van WPG Media en zit op loopafstand van het Amstelstation in Amsterdam. Wij bieden jou een plek binnen een gezellig team met een informele werksfeer. Je werkt samen met (online) marketing, sales en development, die verspreid over het pand zitten. Naast een geweldige ervaring ontvang je ook een maandelijkse stagevergoeding.

INFO

Krijg je zin in deze stage? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv en motivatie (of je vragen) naar Ester Brons (Online Redacteur) ester.brons@psychologiemagazine.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.