Vacatures

Psychologie Magazine, ervaren online marketeer voor innovatieve start-up Coachfinder

Amsterdam
360x bekeken

Psychologie Magazine zoekt

Ervaren online marketeer voor innovatieve start-up Coachfinder
(32u p/w) dienstverband in overleg – vanaf half december 2019

 

Onlangs lanceerde Psychologie Magazine de succesvolle start-up Coachfinder. Ons doel: de drempel naar coaching verlagen. Coachfinder helpt mensen de coach de vinden die bij hen past. Het biedt coaches een platform waarop ze zich kunnen presenteren, met elkaar kunnen netwerken en inhoudelijke verdieping vinden. Na onze vliegende start, zijn we nu op zoek naar een online marketeer om Coachfinder op te schalen.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een pallet aan marketingkennis en hebt grondige kennis van online marketing/ growth hacking. Denk hierbij aan database-marketing, SEO, SEA, e-mailoptimalisatie, a/b-testen etc. Kennis van psychologie en/of coaching is een pre. Ook start-up-ervaring is een groot pluspunt.

Je bent aan aanpakker, representatief en niet op je mondje gevallen. Je kunt flexibel omgaan met wisselende taken in een steeds veranderende start-up-omgeving. Verder neem je zelfstandig beslissingen, én weet je wanneer afstemming nodig is.

En niet onbelangrijk: je bent een gezellige toevoeging aan ons team.

Wat ga je doen?

Je wordt met name verantwoordelijk voor de werving en retentie van coaches voor ons platform. Ook kijk je hoe je meer bezoekers naar Coachfinder.nl kunt trekken. Je zet hiervoor je online marketingvaardigheden in, maar je zult je af en toe ook bezighouden met partnerships en klassieke marketing. Daarnaast adviseer je de projectmanager over aanpassingen in de funnels en rapporteer je over de voortgang van de doelstellingen.

Waar kom je terecht?

Het Coachfinderteam bestaat uit ongeveer vijf mensen (waaronder een marketeer, growth hacking-trainee, projectmanager en contentspecialist) en werkt nauw samen met de redactie van Psychologie Magazine, het developmentteam en onze innovatie-afdeling. We zijn continu in beweging, experimenteren en brengen nieuwe functionaliteiten en diensten op de markt.

Het team zit bij de redactie van Psychologie Magazine. We zijn onderdeel van WPG Uitgevers en gevestigd op de Wibautstraat in Amsterdam, op loopafstand van het Amstelstation.

Interesse of vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Marije van der Star, Business Owner Coachfinder, via marije.van.der.star@psychologiemagazine.nl of 020-5518612. We ontvangen je sollicitatie (cv en motivatie) graag uiterlijk 15 oktober 2019 via de sollicitatiebutton t.a.v. Peggy Meijer, HR medewerker.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.