Vacatures

Psychologie Magazine, Ervaren online B2C-marketeer voor innovatieve start-up Coachfinder

Amsterdam
66x bekeken

Psychologie Magazine zoekt

Ervaren online B2C-marketeer voor innovatieve start-up Coachfinder
(32u per week)

dienstverband of freelance- vanaf half februari 2020

 

Onlangs lanceerde Psychologie Magazine de succesvolle start-up Coachfinder. Ons doel: de drempel naar coaching verlagen. Coachfinder helpt mensen de coach te vinden die bij hen past. Het biedt coaches een platform waarop ze zich kunnen presenteren, met elkaar kunnen netwerken en inhoudelijke verdieping vinden. Na onze vliegende start, zijn we nu op zoek naar een online B2C-marketeer om Coachfinder op te schalen.

Wat ga je doen?

  • Je wordt verantwoordelijk voor de werving en activatie van coachzoekers.
  • Je zet hiervoor je online marketingvaardigheden in en werkt nauw samen met de online B2B-marketeer om de vraag van coachzoekers af te stemmen op het aanbod van onze coaches.
  • Je gaat onder andere aan de slag met SEO, SEA, social advertising, content marketing en conversie-optimalisatie.
  • Daarnaast adviseer je de business owner over aanpassingen in de consumer journey en het product en rapporteer je over de voortgang van de doelstellingen.

Wie ben jij?

  • Je bent een online marketeer met 2 tot 7 jaar werkervaring.
  • Je beschikt over een breed pallet aan online marketingkennis en je hebt o.a. ervaring met SEO/SEA, social advertising, content marketing en conversie-optimalisatie.
  • Je bent een aanpakker, resultaatgericht en kan goed samenwerken. Je kunt flexibel omgaan met wisselende taken in een steeds veranderende start-up-omgeving. Verder neem je zelfstandig beslissingen en weet je wanneer afstemming nodig is.
  • Ervaring bij een startup of scale-up is een groot pluspunt. Kennis van psychologie en/of coaching is een pre, net als ervaring met agile processen en growth marketing.
  • En niet onbelangrijk: je bent een gezellige toevoeging aan ons team.

Waar kom je terecht?

Het team van Coachfinder bestaat uit ongeveer zes mensen (waaronder een B2B-marketeer, growth-trainee, stagiaire, business owner en contentspecialist) en werkt nauw samen met de redactie van Psychologie Magazine, het development team en onze innovatie-afdeling. We zijn continu in beweging, experimenteren veel en hebben ambitieuze plannen voor volgend jaar.

Het team zit bij de redactie van Psychologie Magazine. We zijn onderdeel van WPG Uitgevers en gevestigd op de Wibautstraat in Amsterdam, op loopafstand van het Amstelstation.

Interesse of vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Thijs Out, Business Owner Coachfinder, via thijs@schwung.io of 0641683881. We ontvangen je sollicitatie (cv en motivatie) graag uiterlijk 4 februari 2020 via de sollicitatiebutton t.a.v. Peggy Meijer, HR-medewerker.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.