Vacatures

Psychologie Magazine en Yoga Magazine, Senior online marketeer

Amsterdam
537x bekeken

Sta je bewust in het leven en heb je een passie voor yoga, gezond eten, psychologie, filosofie en spiritualiteit? Dan heb je geluk.

Voor het verder realiseren van de online ambities van Psychologie Magazine en Yoga Magazine zijn wij op zoek naar een:

 

Senior online marketeer

32 uur per week vast

 

Als Senior online marketeer ben je verantwoordelijk voor het behalen van de e-commerce doelen door website optimalisatie, het inzetten van de database en van online kanalen ism de campagnespecialisten. Je bent de business owner van de sites en verantwoordelijk voor optimaal functioneren van de platforms en optimalisaties. Je maakt onderdeel uit van het marketingteam, van verschillende productteams en bent aanspreekpunt voor zowel interne afdelingen als externe partners. Je rapporteert aan de Marketing Manager van Psychologie Magazine, Yoga Magazine en Yogatv.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een breed pallet aan marketingkennis en hebt grondige kennis van online & growth marketing. Denk hierbij aan SEA, social advertising, content marketing, conversie-optimalisatie, a/b-testen, etc. Affiniteit met psychologie en yoga is een pre. Je bent aan aanpakker, teamplayer en communicatief sterk. En niet onbelangrijk: je bent een gezellige toevoeging aan ons team.

 

Wat ga je doen?

 • Verantwoordelijk voor verschillende online innovatie- en optimalisatieprojecten vanuit Psychologie Magazine en Yoga Magazine i.s.m. de Brand Manager, de online redacteuren en de junior Online marketeers.
 • Behalen van de online doelstellingen voor abonnees & online trainingen
 • Verantwoordelijk voor het uitzetten van online advertentiecampagnes (Facebook, SEA etc).
 • Groei uniek bereik en traffic websites en social kanalen i.s.m. de redactiemanager online

 

Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO+ opleiding
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring op het gebied van online optimalisaties.
 • Je hebt inhoudelijke en up to date kennis op relevante gebieden van digitale innovatie en customer journeys
 • Je hebt ervaring met het inzetten van growth marketing, je bent analytisch, data gedreven en hebt een resultaatgerichte werkhouding
 • Je ziet commerciële kansen en kunt deze omzetten in concrete actieplannen
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met Blueconic, WordPress, Photoshop, Google Analytics, SEA

Wij bieden

Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Een hecht team van collega’s die net zo gedreven en enthousiast zijn als jij. En de kans om je talenten in te zetten voor onze  ijzersterke mediamerken.

Het marketingteam van Psychologie Magazine en Yoga Magazine bestaat uit ongeveer zes mensen en werkt nauw samen met de redacties, het development team en onze innovatie-afdeling. We zijn continu in beweging, experimenteren veel en hebben ambitieuze plannen voor dit jaar. We zijn onderdeel van WPG Uitgevers en gevestigd op de Wibautstraat in Amsterdam, op loopafstand van het Amstelstation. Op dit moment wordt grotendeels gewerkt vanuit huis.

 

WPG Uitgevers organiseert diverse activiteiten om kruisbestuiving tussen collega’s van de verschillende bedrijven en onderdelen te stimuleren en van elkaar te leren. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, aangevuld met onze eigen aantrekkelijke regelingen, zoals een persoonlijk keuzebudget. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een marktconform salaris.

Meer weten en solliciteren?

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Je kunt reageren tot woensdag 16 januari en de briefselectie zal direct daarna plaatsvinden, waarvan je van ons een bericht ontvangt. De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden met Barbara van der Veen (Brand Manager) en Ceciel Eeltink (HR Business Partner).

Voor vragen kun je terecht bij Barbara van der Veen, Brand Manager a.i. Psychologie Magazine en Yoga Magazine via 06-12970937.

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.