Vacatures

Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine, Acquisitie Marketeer

Amsterdam
181x bekeken

Sta je bewust in het leven en heb je een passie voor yoga, gezond eten, psychologie, filosofie en spiritualiteit? Dan heb je geluk: het marketingteam van Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine zoekt per direct een acquisitie marketeer die ons team gaat versterken.

 

Acquisitie Marketeer

Happinez, Psychologie Magazine & Yoga Magazine

32 uur

 

Als Acquisitie Marketeer ben je verantwoordelijk voor het werven en behouden van de print- & digitale abonnees voor Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine. Via doeltreffende campagnes weet jij de huidige, nieuwe en toekomstige abonnees op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Kritisch als je bent, analyseer je direct de resultaten en weet je waar je tijdig moet bijsturen en de learnings kan doorvertalen naar volgende campagnes. Je kent de markt en de kanalen en je houdt ervan om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en hier op een creatieve manier op in te spelen, altijd vanuit een commerciële benadering.

 

Je belangrijkste werkzaamheden:

 • Opzetten van een strategie en jaarplan voor optimale abonneewerving en retentie.
 • Je ontwikkelt, coördineert en implementeert campagnes voor de werving en het behoud van abonnementen en nieuwe leads via verschillende (online) kanalen – in nauwe samenwerking met de online marketeer en de database marketeer.
 • Realiseren van de oplage- en resultaatsdoelstellingen.
 • Innoveren en optimaliseren van werfkanalen en werfuitingen.
 • Je analyseert en rapporteert de resultaten van de campagnes. De conclusies weet je op waarde te schatten en pas je toe in de optimalisatie van lopende en toekomstige campagnes.
 • Je benadert proactief relevante partners voor gezamenlijke campagnes ten behoeve van leadgeneration en abonneewerving.

 

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de mediabranche, ervaring in de tijdschriftenbranche is een pre.
 • Als marketeer weet je als geen ander welke campagnes scoren op het gebied van identificeren, werven en het behouden van abonnees.
 • Je denkt in kansen en bent resultaat- en oplossingsgericht.
 • Je bent innovatief en creatief
 • Je bent analytisch/cijfermatig sterk
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met uitstekende contactuele eigenschappen.

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris, een informele en prettige werksfeer binnen een leuk team en een inspirerende werkomgeving in een modern pand aan de Wibautstraat in Amsterdam.

Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine maken deel uit van WPG Uitgevers. Deze mindstyle merken zijn inmiddels uitgegroeid tot sterke multimediale merken met ieder hun eigen websites, nieuwsbrieven, masterclasses, webshops en online trainingen.

 

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie, uiterlijk 14 juni via de sollicitatiebutton naar Peggy Meijer. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janneke Hartog janneke.hartog@weekbladpers.nl.

 

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.