Vacatures

De Bezige Bij, Accountmanager binnendienst

Amsterdam
683x bekeken

Ben jij een verkooptalent?

 

De Bezige Bij is al 75 jaar een van de meest toonaangevende uitgeverijen van Nederland. Samen met de uitgeefmerken Thomas Rap en Cargo verzorgen we de uitgaven (boek, e-book, audio) van vooraanstaande en succesvolle Nederlandse en buitenlandse auteurs als Remco Campert, Tommy Wieringa, Peter Buwalda, Youp van ’t Hek, David Van Reybrouck, Donna Tartt, Paolo Cognetti, Yuval Noah Harari, Lars Kepler, James Patterson, Tomas Ross en vele, vele anderen. De uitgeverij is een belangrijke werkmaatschappij van WPG Uitgevers.

 

Voor ons verkoopteam zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste

 

Accountmanager Binnendienst

(minimaal 32 uur)

 

Jij bent ervan overtuigd dat je een goede toevoeging bent aan ons verkoopteam want:

  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je bent bovenal dol op lezen en literatuur, in welke vorm dan ook.
  • Je bent gericht op klanten en hun behoeftes en weet dat te vertalen naar commerciële resultaten.

 

De functie in het kort:
Als Accountmanager Binnendienst ondersteun je het verkoopteam (binnen- en buitendienst) bij alle activiteiten om de verkoop bij onze klanten (boekhandels en ketens) te stimuleren. Je krijgt een eigen klantenpakket en onderhoudt intensief contact met jouw klanten. Je brengt hun wensen in kaart en stemt ons portfolio perfect op hun af. Je brengt markt- en klantgegevens in kaart. Je ondersteunt je collega’s met het voorbereiden van presentaties, offertes en de voorbereiding van beurzen. Je benadert je klanten om boeken (ook e-books en luisterboeken) en speciale acties onder de aandacht te brengen. Je ondersteunt het team met administratieve taken die voortvloeien uit de contacten. En bovenal ben je trots als je de gestelde doelen (omzet en klanttevredenheid) hebt gehaald of hebt overtroffen!

 

Profiel

  • Je bent commercieel, klantgericht en je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent representatief aan de telefoon en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een resultaatgerichte instelling.
  • Je werkt graag in teamverband en je bent van nature positief ingesteld.
  • Je bent zorgvuldig in administratieve taken en punctueel in het nakomen van afspraken.

 

Wij bieden
Een baan bij De Bezige Bij betekent werken in een omgeving waar diepgang heerst, waar je wezenlijk kunt bijdragen aan de Nederlandse taal en literatuur, aan het informeren en plezieren van de lezer en luisteraar. Je komt terecht tussen collega’s die deze passie delen en tot het uiterste gaan om de gezamenlijke doelstellingen te halen. Het is een afwisselende baan in het hart van Amsterdam, in een uniek pand om de hoek bij het Museumplein. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij als basis de CAO voor het Uitgeverijbedrijf geldt, aangevuld met eigen aantrekkelijke regelingen.

 

Solliciteren?
Is deze functie je op het lijf geschreven, stuur dan je cv + motivatie, uiterlijk 22 maart 2019 uitsluitend via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl naar Peggy Meijer, HR-medewerker. Voor nadere informatie kun je bellen met Erik Dasselaar, manager sales & marketing: 06-19344621.

 

Meer informatie over de boeken van De Bezige Bij is te vinden op www.debezigebij.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.