Vacatures

Coachfinder zoekt een afstudeerstagiair(e) voor marktonderzoek

Amsterdam
276x bekeken

Psychologie Magazine zoekt

Afstudeerstagiair voor innovatieve start-up Coachfinder
Voor 32 uur (4 dagen) per week

Uitdagende afstudeerstage bij startup Coachfinder
Voor een enthousiaste student in de laatste fase van zijn of haar studie heeft de startup Coachfinder – onderdeel van Psychologie Magazine – een stageplaats voor 32 uur (4 dagen) per week. Binnen deze stage ga je een commercieel vraagstuk onderzoeken en is er ruimte om veel te leren over marketing en innovatie en te ruiken aan het ondernemerschap. Deze stage is uitermate geschikt voor een relevante afstudeeropdracht.

Lijkt het je leuk om samen met een jong en gezellig team een nieuw product in de markt te zetten? Reageer dan nu.

Over Coachfinder
Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Deze startup is in april 2019 gelanceerd en het doel van Coachfinder is om het grootste en beste matchingsplatform van Nederland te worden.

Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. Om de drempel naar coaching te verlagen en consumenten te helpen in de zoektocht, is Psychologie Magazine gestart met Coachfinder. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk een afspraak maken. Elke Coachfinder-coach biedt bovendien een gratis intakegesprek aan.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je veel leren.

 • Je gaat ons ondersteunen op het snijvlak van marketing en innovatie. Coachfinder wil graag nieuwe relevante diensten en producten ontwikkelen en in deze stage ga je ons helpen om een nieuwe markt te onderzoeken. Perfect dus voor een afstudeerstage waarin je een onderzoek moet uitvoeren.
 • Je gaat deskresearch doen om de markt in kaart te brengen.
 • Je gaat interviews afnemen van mogelijke eindgebruikers van het product.
 • Je gaat samen met het team een eerste concept ontwikkelen voor deze nieuwe markt.
 • Je gaat meedenken en helpen bij de ontwikkeling van verschillende marketingacties.

Jouw profiel
Onze ideale kandidaat is een zelfstarter en is erg ondernemend ingesteld. Je bent een digital native, niet op je mondje gevallen en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en te leren.

 • Hbo- of WO-studie (een psychologie of marketing gerelateerde studie is een pré).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent creatief en analytisch.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent servicegericht.
 • Je vindt het leuk om onderzoek te doen en nieuwe concepten te ontwikkelen.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen.

Deze functie is ook uitermate geschikt als werkervaringsplek voor afgestudeerden.

Wat bieden wij?
We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in een jong team. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid en krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 350,- op basis van 32 uur p/w.

Interesse?
Upload je CV en motivatie. Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Thijs Out, Business Owner Coachfinder (tel: 06-41683881 / thijs@schwung.io)

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.