Vacatures

Coachfinder, Uitdagende marketing stage bij startup, – onderdeel van Psychologie Magazine

Amsterdam
1.464x bekeken

Wil jij in korte tijd veel leren en ruiken aan het ondernemerschap? En lijkt het je leuk om samen met een jong en gezellig team een innovatief product in de markt te zetten? Reageer dan nu. Voor een enthousiaste student in de laatste fase van zijn of haar studie heeft de startup Coachfinder – onderdeel van Psychologie Magazine – een stageplaats op de afdeling Marketing & Customer Succes voor 32 uur (4 dagen) per week.

Je start op korte termijn (bij voorkeur september 2019) en in je stageperiode, van minimaal 5 maanden, doe je werkervaring op en is er ruimte voor een relevante afstudeeropdracht.

Over Coachfinder
Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Deze startup is in april 2019 gelanceerd en het doel van Coachfinder is om het grootste en beste matchingsplatform van Nederland te worden.

Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat mag je eigenlijk verwachten van een coach? Om de drempel naar coaching te verlagen en consumenten te helpen in de zoektocht naar de juiste coach, is Psychologie Magazine gestart met Coachfinder. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk een afspraak maken. Elke Coachfinder-coach biedt bovendien een gratis intakegesprek aan.

Wat ga je doen?
Je gaat ons ondersteunen op het snijvlak van marketing, klantenservice en innovatie. In deze veelzijdige stage krijg je veel vrijheid en kun je veel leren. Je gaat ons helpen bij:

  1. Het meedenken en opzetten van marketingacties om zowel coachzoekers als coaches te werven. Denk hierbij aan social advertising, emailmarketing, Google ads, etc.
  2. Het zorgdragen voor een snelle en correcte toelating van coaches, inclusief communicatie.
  3. Het onderzoeken en in kaart brengen van het coaching-landschap
  4. Het beheren van de Coachfinder mailbox.
  5. Het inventarisaren van (technische) issues en het zoeken naar oplossingen i.s.m. het team.
  6. Het verzamelen van (technische) issues en meedenken met productontwikkeling.

Jouw profiel
Je bent een zelfstarter en erg ondernemend ingesteld en vind het leuk om marketing acties te bedenken. Je bent een digital native, niet op je mondje gevallen en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en te leren.

Je bent in de laatste fase van je studie of net afgestudeerd (HBO- of WO). Een psychologie of marketing gerelateerde studie is een pré. Daarnaast heb je:

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Een combinatie van creativiteit, data-gedreven en analytische vaardigheden
  • Goede sociale vaardigheden en ben je servicegericht.

Deze stage is uitermate geschikt als werkervaringsplek voor afgestudeerden.

Wat bieden wij?
We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in een jong team. Je krijgt veel ruimte en en krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 350,- op basis van 32 uur p/w.

Interesse?
Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton. Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Thijs Out, Business Owner Coachfinder (tel: 06-41683881)

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.