Coachfinder, Stagiair(e) Marketing & Customer Succes (Psychologie Magazine)

Voor een enthousiaste student heeft de startup Coachfinder
onderdeel van Psychologie Magazine

een stageplaats op de afdeling Marketing & Customer Succes

voor 32 uur (4 dagen) per week.

 

Wil jij in korte tijd veel leren en ruiken aan het ondernemerschap? En lijkt het je leuk om samen met een jong en gezellig team aan een innovatief product te werken? Reageer dan nu!

Je start het liefst in juli maar augustus of september 2022 is ook bespreekbaar. In je stageperiode van minimaal  5 maanden doe je als meewerkstagiaire veel werkervaring op.

Over Coachfinder

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Deze startup is in april 2019 gelanceerd en het doel van Coachfinder is om het meest volledige en beste matchingsplatform van Nederland te worden.Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat mag je eigenlijk verwachten van een coach? Om de drempel naar coaching te verlagen en consumenten te helpen in de zoektocht naar de juiste coach, is Psychologie Magazine gestart met Coachfinder. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk een afspraak maken. Elke Coachfinder-coach biedt bovendien een gratis intakegesprek aan.

Wat ga je doen?

Je gaat ons ondersteunen op het snijvlak van marketing, klantenservice en innovatie. In deze veelzijdige functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je veel leren. Hierbij valt te denken aan:

 1. Campagnes: meedenken en opzetten van marketingacties om zowel coachzoekers als coaches te werven;
 2. Social media: posts / Stories bedenken en vormgeven i.s.m. de junior content manager;
 3. Content marketing: content ontwikkelen voor de website, eventueel in samenwerking met coaches, op basis van het content plan. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van artikelen en/of beelden op de website, maar bijvoorbeeld ook het zelf schrijven van een artikel t.b.v. SEO, om de site beter vindbaar te maken voor zoekmachines;
 4. E-mailmarketing: stukjes schrijven voor de nieuwsbrief, samenstellen van de nieuwsbrief en mailings maken voor de Coachfinder Academy en deze vervolgens ook analyseren;
 5. Klantenservice: beantwoorden van vragen van coaches en coachzoekers.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat is een zelfstarter en is ondernemend ingesteld. Je bent een digital native, bent niet op je mondje gevallen en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen en te leren.

 • Hbo- of WO-studie (een psychologie of marketing gerelateerde studie is een pré).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een combinatie van creativiteit en data-gedrevenheid, analytisch.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent servicegericht.
 • Je denkt in concepten en kan dit vertalen naar de juiste marketing acties.
 • Je bent een zelfstarter die graag de handen uit de mouwen steekt.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, aangezien we grotendeels op afstand werken en er dus veel discipline en eigen initiatief van je wordt gevraagd.

Wat bieden wij?

We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in een jong team. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid en krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 350,- op basis van 32 uur p/w.

Interesse?

Upload je CV en motivatie. Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Janinka Rooijmans – van Bennekom, Marketeer B-2-B janinka.rooijmans@wpgmedia.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.