Coachfinder, Stagiair(e) Marketing & Customer Succes (Psychologie Magazine)

Voor Coachfinder, onderdeel van Psychologie Magazine, zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Customer Succes – Coachfinder (Psychologie Magazine)

32 uur per week, Amsterdam

 

Wil je in korte tijd veel leren? Wil je kennis maken met ondernemerschap? En lijkt het je leuk om met een jong en gezellig team een innovatief product in de markt te zetten? Lees dan vooral even verder! Voor een enthousiaste student in de laatste fase van zijn of haar studie heeft de startup Coachfinder – onderdeel van Psychologie Magazine – een stageplaats op de afdeling Marketing & Customer Succes voor 32 uur (4 dagen) per week. Je start op korte termijn (bij voorkeur juni 2021). In de stageperiode, van minimaal 5 maanden, doe je werkervaring op en is er ruimte voor een relevante afstudeeropdracht.

Wat houdt het werk in?

Je gaat het team ondersteunen op het snijvlak van marketing, klantenservice en innovatie. In deze veelzijdige stage krijg je veel vrijheid en kun je veel leren. De volgende werkzaamheden komen hierbij kijken:

 • Het meedenken en opzetten van marketingacties om zowel coachzoekers als coaches te werven. Denk hierbij aan social advertising, e-mail marketing, Google ads, etc.
 • Het zorgdragen voor een snelle en correcte toelating van coaches, inclusief communicatie.
 • Het onderzoeken en in kaart brengen van het coaching-landschap.
 • Het beheren van de Coachfinder mailbox.
 • Het inventarisaren van (technische) issues en het zoeken naar oplossingen in samenwerking met het team.
 • Het verzamelen van (technische) issues en meedenken met productontwikkeling.

De functie vereist onderstaande ervaring en competenties

 • Je bent een zelfstarter, ondernemend, en niet op je mond gevallen.
 • Je bent een digital native en vindt het leuk om marketing acties te bedenken.
 • Je bezit een combinatie van creativiteit, data-gedrevenheid en analytische vaardigheden.
 • Je bent in de laatste fase van je studie of net afgestudeerd (HBO- of WO). Een psychologie of marketing gerelateerde studie is een pré en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Jouw goede sociale vaardigheden maken je servicegericht!

Over Coachfinder

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Deze startup is in april 2019 gelanceerd en het doel van Coachfinder is om het grootste en beste matchingsplatform van Nederland te worden. Via Coachfinder kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past.

Psychologie Magazine maakt deel uit van WPG Uitgevers. WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een gezellige, informele werksfeer in een jong team. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid en krijgt de kans om in korte tijd veel te leren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 350,- op basis van 32 uur p/w.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Upload je CV en motivatie via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl of mail naar hr@wpg.nl.

Je kunt reageren tot 1 juni 2021. Het gesprek zal plaatsvinden met Leonoor Christiaans en Hayley Vis.

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Leonoor Christiaans, online marketeer Coachfinder, 06-14618360, leonoor@coachfinder.nl

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.