Vacatures

AW Bruna Uitgevers, Productmanager Audio

Amsterdam
839x bekeken

Ben jij diegene die weet hoe we onze mooie content het best kunnen vermarkten op andere dragers, zoals audio en podcast?

 

A.W. Bruna Uitgevers is de uitgeverij van bekende auteurs zoals Brené Brown, Marie Kondo, Berthold Gunster van Omdenken, Mark Manson, John Grisham, Suzanne Vermeer en Carlos Ruiz Zafón. A.W. Bruna Uitgevers bestaat – naast A.W. Bruna – uit uitgeverij Signatuur en de non-fictiefondsen Lev., VIP en VI Boeken.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een gedreven

Productmanager Audio (32-36 uur)

 

Jij bent ervan overtuigd dat je de beste persoon bent voor deze geheel nieuwe functie binnen het team van A.W. Bruna, want:

 • je bent geïnteresseerd in de nieuwste trends op het gebied van digitale ontwikkeling en het lezen en luisteren van audio;
 • je bent een goede netwerker, die de beste experts op een bepaald gebied weet te vinden en mensen aan elkaar weet te koppelen;
 •  je weet je enthousiasme over het product en de content duidelijk uit te leggen en je kunt goed samenwerken met redactie, marketing en verkoop om tot een stevig resultaat te komen.

 

De functie

A.W. Bruna ziet kansen om het uitgeven op audio en digitaal gebied nog verder te brengen. Als productmanager ontwikkel je de visie en bouw je aan het beleid op het gebied van audio en digitaal uitgeven. Je hebt een relevant netwerk en signaleert innovatieve ontwikkelingen in de markt en werkt samen met de uitgevers en de accountmanager digitaal om dit tot uitvoer te brengen. Van bestaande content maak jij in samenwerking met externe partijen nieuwe audio en digitale producten.
Je bent een sparringpartner voor de directeur, uitgevers en manager marketing & verkoop. Je rapporteert aan de directeur van A.W. Bruna.

Profiel

 • HBO/universitair werk- en denkniveau.
 • Ervaring gericht op audio & podcast.
 • Resultaatgericht met een focus op samenwerking.
 • Analytisch, cijfermatig sterk, nauwkeurig.
 • Proactief, innovatief en met probleemoplossend vermogen.
 • Hands-on-mentaliteit.
 • Je hebt een aantoonbare visie op de ontwikkelingen binnen het algemene boekenvak en kunt deze vertalen naar concreet digitaal beleid en je hebt daarbij ook concrete resultaten geboekt.
 • Relevant netwerk van contacten.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Werken bij A.W. Bruna Uitgevers

Een inhoudelijk uitdagende functie in Amsterdam bij een dynamisch en succesvol mediabedrijf met betrokken collega’s. Flexibel werken is mogelijk. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf.

Solliciteren?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Marieke Niezen, directeur A.W. Bruna, telefoon 020-2181600. Reacties kunnen via de sollicitatiebutton tot en met 7 juli 2019 worden gericht aan WPG Uitgevers, t.a.v. Peggy Meijer.

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.