Vacatures

A.W. Bruna Uitgevers, hoofd marketing en publiciteit

472x bekeken

A.W. Bruna Uitgevers is al 150 jaar lang een succesvolle uitgeverij. Onder A.W. Bruna vallen de merken Lev., Signatuur en VIP, en auteurs zoals John Grisham, David Baldacci en Carlos Ruiz Zafón. A.W. Bruna Uitgevers is onderdeel van WPG Uitgevers.

 

 

Per 1 juli zijn wij op zoek naar een ervaren

Hoofd marketing en publiciteit (36 uur)

 

De functie

Het hoofd marketing is verantwoordelijk voor de visie op het marketingbeleid van de uitgeverij. Je signaleert innovatieve ontwikkelingen in de (boeken)markt en vertaalt deze in bruikbare strategieën voor de eigen onderneming. Je hebt een eigen visie op de positionering en branding van auteurs en titels en draagt die ook uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het marketing- en publiciteitsteam. Je draagt zorg voor goede werkomstandigheden en coacht, inspireert en motiveert het team. Je bent een sparringpartner voor de directeur, uitgevers en manager verkoop. Je rapporteert aan de directeur van A.W. Bruna.

 

Profiel

  1. Hbo/universitair werk- en denkniveau.
  2. Minimaal tien jaar marketingervaring.
  3. Aantoonbare leidinggevende ervaring.
  4. Analytisch, cijfermatig sterk, nauwkeurig.
  5. Proactief, innovatief en met probleemoplossend vermogen.
  6. Hands-on-mentaliteit.
  7. Een aantoonbare visie op de ontwikkelingen binnen het algemene boekenvak, je kunt deze vertalen naar concreet marketingbeleid en je hebt daarbij ook concrete resultaten geboekt.
  8. Een degelijk netwerk van contacten.
  9. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Werken bij A.W. Bruna Uitgevers

Een inhoudelijk uitdagende functie in Amsterdam bij een dynamisch en succesvol mediabedrijf met betrokken collega’s. Als basis voor onze arbeidsvoorwaarden geldt de CAO voor het Uitgeverijbedrijf.

 

Solliciteren?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Marieke Niezen, directeur A.W. Bruna, telefoon 020-2181600. Reacties kunnen via de sollicitatiebutton tot en met 18 juni 2018 worden gericht aan WPG Uitgevers, t.a.v. Peggy Meijer.

 

Solliciteren


Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Dit is de bevestiging dat de sollicitatie goed bij ons binnen is gekomen.