WPG uitgevers

Educatief

Boeken

Tijdschriften

 • Runnersworld
 • Happinez

WPG Uitgevers

is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen.

 • Weekbladpers Media

  Yoga Magazine verhoogt frequentie

  08/04/2015

  Het succes van Yoga Magazine vertaalt zich zowel in nationale- als internationale groei. Yoga Magazine verhoogt haar frequentie naar zes keer per jaar. Vanaf deze zomer verschijnt Yoga Magazine ook in Frankrijk en het succesvolle concept YogaTV, dé online yogaschool, wordt dit jaar internationaal uitgerold.

 • Weekbladpers Media

  WPG Media kiest positie in online video

  23/03/2015

  WPG Media neemt 25%-belang in online video en YouTube-bedrijf Brandviews. Met deze deelneming wil WPG Media haar positie in de snel groeiende online videomarkt versneld uitbouwen. Hierbij komt het accent in eerste instantie te liggen op de contentdomeinen van WPG Media, uitgever van titels als Happinez, Psychologie Magazine, Yoga Magazine, Runner’s World, Tracks&Trails en Vrij Nederland.

 • Leopold

  Dolfje Weerwolfje Dag in het Kinderboekenmuseum

  16/03/2015

  Van 18 t/m 26 april 2015 vindt voor de derde keer de Dolfje Weerwolfje Week plaats. De week wordt feestelijk geopend met de Dolfje Weerwolfje Dag op zaterdag 18 april in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

 • Voetbal International VI Boeken

  Michel van Egmond wint opnieuw NS Publieksprijs met Kieft

  20/11/2014

  Kieft van Michel van Egmond is de winnaar van de NS Publieksprijs 2014. Het boek over voormalig profvoetballer Wim Kieft ontving 28% van de stemmen en mag zich Boek van het Jaar 2014 noemen.

 • De Bezige Bij

  Stefan Hertmans wint AKO literatuurprijs 2014

  17/11/2014

  Na een nominatie voor de Librisprijs en een bekroning met de Gouden Boekenuil 2014 is het dit jaar nogmaals raak voor Stefan Hertmans. Op donderdag 13 november is zijn roman Oorlog en terpentijn uitgeroepen tot winnaar van de AKO Literatuurprijs 2014.

Mooie tijdschriften

Neem zelf een abonnement of geef er een cadeau!

Lees dit boek

Ontdekken. Lezen. Doorvertellen

Dolfje Weerwolfje

Voor alle weerwolfjes en Dolfje-fans!