WPG uitgevers

Educatief

Boeken

Tijdschriften

 • Runnersworld
 • Happinez

WPG Uitgevers

is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen.

 • Voetbal International VI Boeken

  Michel van Egmond wint opnieuw NS Publieksprijs met Kieft

  20/11/2014

  Kieft van Michel van Egmond is de winnaar van de NS Publieksprijs 2014. Het boek over voormalig profvoetballer Wim Kieft ontving 28% van de stemmen en mag zich Boek van het Jaar 2014 noemen.

 • De Bezige Bij

  Stefan Hertmans wint AKO literatuurprijs 2014

  17/11/2014

  Na een nominatie voor de Librisprijs en een bekroning met de Gouden Boekenuil 2014 is het dit jaar nogmaals raak voor Stefan Hertmans. Op donderdag 13 november is zijn roman Oorlog en terpentijn uitgeroepen tot winnaar van de AKO Literatuurprijs 2014.

 • Weekbladpers Media

  Weekbladpers Media neemt Tracks&Trails over

  15/10/2014

  Weekbladpers Media neemt een meerderheidsbelang in Tracks&Trails, een multimediaal outdoor-platform, gericht op actieve sporters. Hiking, trailrunning, mountainbiken maar ook skiën, langlaufen en sneeuwschoen-wandelen. Tracks&Trails informeert over activiteiten, bestemmingen, locaties en materialen die de beleving van de sportieve activiteit bevorderen.

 • WPG Uitgevers kijkt bij publicatie Jaarverslag 2013 vol vertrouwen naar de toekomst

  14/10/2014

  WPG Uitgevers kijkt bij publicatie van het Jaarverslag 2013 vol vertrouwen naar de toekomst. De jaarcijfers 2013 zijn sterk gekleurd door uitgevoerde reorganisatie, maar voor 2014 verwacht de groep gezonde winstcijfers te realiseren.

 • Verslagenheid

  18/07/2014

  Een gitzwarte dag voor Nederland is er helaas ook één voor WPG Uitgevers. Gisteren vernamen we dat zich onder de passagiers van het boven Oekraïne neergestorte vliegtuig ook onze collega Frank van der Weide en zijn vriendin bevonden.

Mooie tijdschriften

Neem zelf een abonnement of geef er een cadeau!

Lees dit boek

Ontdekken. Lezen. Doorvertellen

Dolfje Weerwolfje

Voor alle weerwolfjes en Dolfje-fans!